Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Ingrediënten voor 2 pers.: 150 g kabeljauw gemengde zeevruchten, garnalen (diepvries) geraspte pecorino of andere kaas Voor de aioli: 1 eidooier 1 eetlepel[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlGeinspireerd op Rick Stein's Salt Cod Fritters . Eigenlijk zijn ze bijna hetzelfde maar ik heb diepvries pangafilet gebruikt, want... die lag nog in de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDeze zoute viskroketjes staan al een tijdje op mijn kooklijstje. Ze zijn gemaakt van een gekruid aardappel-zoute vismengsel en even gefrituurd in de hete olie.[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIglo. Wanneer je Iglo hoort, gaat er vast een belletje rinkelen: vissticks, spinazie, de kapitein? Juist, die Iglo. Zoals je misschien wel weet, produceert[...]
Bron: threegirlsonekitchen.blogspot.nlBij het koken en bakken kun je kiezen uit verschillende soorten vetten en oliën. De ene soort is beter dan de andere. Waar hebben we vet eigenlijk voor nodig?[...]
Bron: de-appelboom.blogspot.nlDeze zoute viskroketjes staan al een tijdje op mijn kooklijstje. Ze zijn gemaakt van een gekruid aardappel-zoute vismengsel en even gefrituurd in de hete olie.[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlWe aten nog eens patatjes, zelfs een keer of twee, en voor de eerste keer polenta, vermomd als puree. Verder maakte ik deze week onze diepvries een beetje[...]
Bron: amuse-rouge.blogspot.bevoor 2 personen Om de kabeljauw in te pocheren,-1/2 ltr.water,-1 glas droge witte wijn,-kleingesneden stukje wortel,ui,prei,selderij,1 kruidnagel,1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 2 liter plantaardige frituurolie - zout Voor de vis: - 4 stukken kabeljauwfilet of schelvis a 200 g Voor het beslag: - 1 kopje bloem - 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Om de kabeljauw in te pocheren,-1/2 ltr.water,-1 glas droge witte wijn,-kleingesneden stukje wortel,ui,prei,selderij,1 kruidnagel,1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 2 liter plantaardige frituurolie - zout Voor de vis: - 4 stukken kabeljauwfilet of schelvis a 200 g Voor het beslag: - 1 kopje bloem - 1[...]
Bron: smulweb.nl