Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
Ingrediënten Porties : 4 400 ml water 220 gr ongekookte zilvervliesrijst 85 gr rozijnen 4 eetlepels ahornsiroop 225 ml ongezoete sojamelk 60 gr[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen 250 ml volle melk 70 gram pure chocolade Mespuntje gedroogde chili flakes Klein snufje zeezout Mespuntje gemalen kaneel Mespuntje nootmuskaat[...]
Bron: smulweb.nlEen aromatisch zoet brood met specerijenmix Als je regelmatig mijn blog leest, dan weet je dat ik graag desembrood bak. Meestal bak ik tweewekelijks een aantal[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDesembrood is eerlijk brood! Brood staat de laatste tijd in de belangstelling. We horen en lezen steeds meer over de bereidingswijze van bakkers. Over de[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlRecept met desem en spelt Dit brood heb ik gisteren met mijn nicht Jose gemaakt. Maar dan met tarwebloem, want een speltdeeg is lekker, maar wel een tikje[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlSpeltmuffins zonder geraffineerde suiker Een paar weken geleden heb ik deze muffins gebakken als experiment. Want er is helemaal geen enkele vorm van[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlSuikerloos! Zonder geraffineerde suiker is de gehele maand februari het thema op Irene kookt! We starten met de ‘testimonial’ van Tanya. Ik heb[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlHartig gevuld desembrood (salami, olijven, kaas) Opgerold gevuld brood staat leuk! Tijdens de workshop desembrood bakken hebben we een opgerold gevuld brood[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlTrial & error Op facebook heb ik dit recept halverwege december al aangekondigd. Vandaag heb ik ze voor de derde keer gemaakt. De eerste keer bakte ik ze[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIJs van viooltjes Een paar jaar geleden kampeerden wij een paar weken met onze tent in Italië aan het Lago Maggiore. We besloten een jaar later om onze[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIJs van viooltjes Een paar jaar geleden kampeerden wij een paar weken met onze tent in Italië aan het Lago Maggiore. We besloten een jaar later om onze[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlEen aromatisch zoet brood met specerijenmix Als je regelmatig mijn blog leest, dan weet je dat ik graag desembrood bak. Meestal bak ik tweewekelijks een aantal[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlSpeltmuffins zonder geraffineerde suiker Een paar weken geleden heb ik deze muffins gebakken als experiment. Want er is helemaal geen enkele vorm van[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlVoor Valentijn heb ik zelfs het hoofdgerecht zoet gemaakt. De combinatie zoete aardappel - pecannoten - ahornsiroop bleek zeer geslaagd ! Je verwarmt de oven[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.beDit lekkere broodje is licht verteerbaar en snel klaar. Speltbloem heeft minder gluten en een deel van het bloem wordt vervangen voor havermout. Doordat er[...]
Bron: geweldig-gezond.blogspot.nl