Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 66 recepten
voor 2 personen 10 asperges 10 grote gamba`s ongepeld 1 grote moot zalm 1/2 kilo kruimige aardappelen 30 gr zeekraal 4 el slagroom roomboter +/- 300 ml melk 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 25 personen 1 1/2 dl. water zout 65 boter 75 gr. bloem 2 grote eieren (L) Hulpmiddelen Pan bakpapier theelepeltjes houten lepel Voorbereiding Breng water[...]
Bron: smulweb.nlIk ben niet wild van een stukje wild, moet ik zeggen, al hangt het er ook van af wat je mij precies voorschotelt: hertenkalf en fazant lust ik wel, maar van[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beWanneer het wildseizoen van start is geschoten, dan begint het bij mij te kriebelen om recepten uit te proberen tegen de eindejaarsfeesten. Ik weet het. Ik ben[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beZomaar een morgen eind januari 2014. Een dag die ik anders wil invullen dan alle voorgaande dagen. Even geen gefröbel in de keuken, alle boeken uit het zicht,[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comVoorgerechten: 1. Amuse met Gandaham, abrikozen en pijnboompitten 2. Gevulde auberginerolletjes 3. Zalmtartaar 4. Gebakken paddenstoelen gevuld met ricotta 5.[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.com1 hele haas of 1 kg hazenbouten 1 fles rode wijn 5 laurierblaadjes 6 kruidnagels 2 uien 2 wortelen 2 preien 1/2 knolselderij wildfond (bouillon) 1 el tijm 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 mooie schnitzels (mogen ook kipfilets zijn!) peper, zout bloem 2 eetlepels olie om te bakken 20 gram roomboter 400 gram[...]
Bron: smulweb.nlvoor 12 personen 1 flesje volle rode wijn 2 dl. cognac, sinaasappellikeur of jenever optioneel: 1/2 flesje portwijn 2 kaneelstokjes 4 kruidnagels schil van[...]
Bron: smulweb.nlDe coq au vin die ik laatst bij vrienden at, was zo lekker dat ik een week later besloot het nogmaals te eten. Nu zijn er zoveel recepten dat ik haast door de[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comVarkenshaasmedaillons in rookspek en groene pepersaus Ingredienten voor 4 personen: 2 grote, lange varkenshaasjes 12 plakken ontbijtspek 2 eetlepels olijfolie[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlvoor 4 personen Benodigdheden voor 4 personen: 800 gr chateaubriand 4 gr grote (pof)aardappels 16 gedroogde pruimen 1 kleine selderijknol 30 gr roomboter 40[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 800 gr chateaubriand 4 grote (pof)aardappels 16 gedroogde pruimen 1 kleine selderijknol 30 gr roomboter 40 gr geclarifieerde boter 3 uien 2[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 2 eetlepels extra vergine olijfolie 700 gr hertenvlees, in blokjes zout en peper naar smaak 1 kleine ui, in grote blokjes[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 kalkoen 1 zout, peper 50 gr varkensvlees spek tijm, peterselie frituurvet, boter 2 sjalotten 1 ui 2 eetl cognac 2 ons gort 5[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 el extra vergine olijfolie 200 g kastanjechampignons, gehalveerd 1 rode paprika, zaad verwijderd en in fijne reepjes gesneden[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen -1 wild kokijn (panklaar) -olie en boter -200 g buikspek in blokjes -300 g blanke champignons (in vieren gesneden) -2 sjalotten (fijn[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 2 theelepels Franse mosterd 2 theelepels Groninger mosterd 1 theelepel Dijonmosterd 5 eetlepels cognac of vieux (slijter) ½ pot[...]
Bron: ah.nlVolgens het recept voor de pepersaus moest er Room Culinair van een bekend zuivelmerk in de saus. Room Culinair is zo'n product dat ik niet meer koop. Let maar[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl