Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 24 recepten
voor 8 personen 135 gr. gedroogde kersen 2 el. port 50 gr. ongezouten fijngehakte pistache nootjes 65 gr. boter + onm in te vetten 40 gr. witbrood zonderkorst[...]
Bron: smulweb.nlNou ben ik zéker geen expert op het gebied van de mediterrane keuken, maar ik heb mezelf voor een veelbelovend mafiaweekend (mét vrienden en barbecue)[...]
Bron: mangerie.blogspot.comEen paar weken geleden kondigde ik het Foodblog-event december aan, met als thema Cranberries . Daarin de oproep aan alle Nederlandse foodbloggers om deze[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comZo af en toe trakteren wij onszelf of anderen op een marktmenu. De truc van het marktmenu is vooral: goede verse ingrediënten kopen. De bereiding is[...]
Bron: smulweb.nlZoals beloofd, verder met het verslag van de Masterclass . De Champagne Jacquesson is op, we gaan door met Madeira. Madeira is een versterkte wijn die bij de[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlLang geleden, niet gehinderd door enige kennis, stond ik vaak te twijfelen bij de verschillende Port soorten in de schappen van de slijter . 'Welke vind ik nu[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlTheo van Tijm en Suikerbiet heeft al mooi omschreven hoe zijn beleving is geweest van de Port workshop in Het Meisjeshuis vorige week vrijdag (met dank). Zelf[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlIngrediënten 500 g verse kersen (zonder pit) 4 eetlepels rode port 4 eetlepels fijne kristalsuiker 1 zakje gepelde pistachenoten (55 g) 1 citroen 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 pot kersen zonder pit op siroop (350 g) ½ dl rode port 1 kaneelstokje 2 eetlepels allesbinder 1 zak poffertjes (24 stuks Biologisch)[...]
Bron: ah.nlWinter Bomb Ingredienten: 1 liter vanille ijs 1 kilo panettone 125 ml vin santo (mag vervangen worden door grand marnier, rum, cognac of port) 3 volle lepels[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlEet in kleuren! Groente en fruit zijn er in allerlei kleuren. Rood, paars, geel, wit, groen, oranje, blauw, crème. Er is veel onderzoek gaande naar de stoffen[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlLang geleden, niet gehinderd door enige kennis, stond ik vaak te twijfelen bij de verschillende Port soorten in de schappen van de slijter . 'Welke vind ik nu[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlTheo van Tijm en Suikerbiet heeft al mooi omschreven hoe zijn beleving is geweest van de Port workshop in Het Meisjeshuis vorige week vrijdag (met dank). Zelf[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlDessert na de barbecue... Ieder jaar organiseren wij voor de getuigen van ons huwelijk een barbecuefeestje in de tuin. Inmiddels zijn we 15 jaar verder en zijn[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlTutti Frutti Fruit.....ik ben niet echt een fruiteter... Ja...Aardbeien en Perziken Heerlijk...als het tenminste sappige perziken zijn en geen koolrapen Maar[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl