recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix | Garnalencocktail met appel
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Diversen zonder basilicum

Gevonden 37 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Aardappelen in paneermeel met rodekoolsalade

Voor 4 personen: 1 kg de pommes de terre (style charlotte) 1 cuillère à soupe de farine 4 cuillères à soupe de chapelure 1 cuillère à soupe d’huile[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl

Wildbouillon met gerookte eendenborst

Ingrediënten 1 sinaasappel 1 pot wildfond (380 ml) 8 plakjes gerookte eendenborstfilet (pakje ` 150 g) ½ pakje gegrilde paprika's (` 200 g) 3 takjes[...]

Bron: ah.nl
A la minute gerookte houtduif met een jasje van[...]

voor 4 personen 4 duivenfilets 50 gram pistachenoten ongepeld 1 grote kweepeer 1 steranijs 1 blaadje laurier 3 peperkorrels 10 g donkere bruine suiker 1 dl[...]

Bron: smulweb.nl
Snoeperijen van kaas

voor 4 personen Voor de Rommedou: 100 gram 150 gram room 4 gram gelatine 100 gram yoghurt 50 gram appelstroop 50 gram witte port 2 gram gelatine Voor de[...]

Bron: smulweb.nl
Roergebakken rode spitskool of rodekool met[...]

voor 4 personen 1 rode spitskool of rodekool 100 gram mager rookspek in reepjes 2 eetlepels olie 1 kleine ui 1 teentje knoflook 1 flink glas rode port of rode[...]

Bron: smulweb.nl
Zelf gemaakte rundvleessoep en rode port saus

Als je er de bladen op naslaat en de kookprogramma's op televisie volgt, dan lijkt het net alsof alleen 'ingewikkeld en van ver' lekker is. Er zijn[...]

Bron: marionskitchenstories.blogspot.nl
Wijnkring oktober 2011

Deze maand tijdens de wijnkring hebben we Wijn & Wild gecombineerd en dat was een leerzame avond . Zo leerzaam zelfs, dat ik besloten heb hier in november[...]

Bron: smaakboutique.blogspot.nl
Madeira en Port workshop 20-2

Afgelopen zondagmiddag had ik een gezellig aantal deelnemers bij elkaar voor de workshop 'Zoet Portugal' waar versterkte wijnen uit Portugal centraal stonden.[...]

Bron: smaakboutique.blogspot.nl
Tarte-tatin met sjalotten

Vandaag snert, morgen concert ! Is een bekende uitspraak, nou is dit heel wat anders dan snert maar het resultaat kan hetzelfde zijn. Als je er gevoelig voor[...]

Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nl
Herfstsalade met peer, walnoten en kaas

Ingrediënten 1/2 zak pommes culinair (zak a 1 1/2 kg, aardappelen) 4 el olijfolie 2 conference peren 1 stukje port salut (50+ (185 g)) 1 ui (in halve[...]

Bron: ah.nl
Herfstsalade met rodekool

Ingrediënten 1 prei (gewassen en in halve ringen) 1 bakje walnoten ((60 g), grof gehakt) 1/2 rodekool 4 el olijfolie extra vierge 6 el rode port 2 el[...]

Bron: ah.nl
Patésoesjestoren met balsamicosiroop

Ingrediënten 75 g roomboter zout 90 g bloem (gezeefd) 3 eieren 1 dl balsamicoazijn 1 dl rode port 150 g (bruine)basterdsuiker 125 ml slagroom 250 g[...]

Bron: ah.nl
Blauwe kaascrostini met gemarineerde druiven

Ingrediënten 300 g pitloze druiven ¾ dl witte port 1 takje rozemarijn ½ eetlepel balsamicoazijn 1 eetlepel gembersiroop 100 g gorgonzola 1[...]

Bron: ah.nl
We noemen het freak-eh

Eendenborst met een krokante karamellaag en pistachenoten, daarbij een zoete pruimen-portsaus, wat wil een mens nog meer? Een salade van freekeh ! Freekeh is[...]

Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nl
Tarte Tatin van uitjes, port, balsamico azijn[...]

Ingrediënten: 400 ml rode port 6 el rietsuiker 2 el aceto balsamico 16 ronde middelgrote sjalotten of borettane uitjes 4 plakjes bladerdeeg 2 el bloem 1[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy