Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 170 recepten
voor 4 personen 1 kg sucadelappen 2 el boter 2 uitjes 2 wortels 2 laurierblaadjes 1/2 liter rode Port 500 ml runderfond (pot) 4 takjes tijm 3 kleine gedroogde[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1/2 dl. witte port 2 dl. appelsap 100 gr. bruine suiker 1/2 tl. gemalen kruidnagel 100 gr. rozijnen 2 mandarijnen in partjes 2-3 el.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 150 g koude boter 150 g meel Zout 1 tl sinaasappelzest 2 eieren 400 g appelen 150 g diepvriescranberries 1 tl kaneel 1 mespunt kruidnagel-[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1200 gram ossehaas, 30 gram gedroogde morieltjes,4 dl rode port, 1 sjalot, 70 gram boter, 3 dl jus de veau ( kalfsfond). Voorbereiding 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 kalfskoteletten peper, zout 1 tl. paprikapoeder 75 gr. boter 4 vleestomaten 4 el. verse ricottakaas 1 el. olijfolie 1 dl. witte port[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Ingrediënten 1 geklutst eigeel 1 winterwortel 1 uiUi 1 teen knoflookKnoflook 2 bosui 250 gram champignonsChampignon 250 gram krieltjes 2[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 1½ kg rib roast Peper, zout, boter en olie 750 gr zoete uien 1 dl plantaardige olie 50 gr suiker 2 dl rode port 2 dl rode wijn 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 stoofperen kaneelstokjes steranijs suiker/stevia slagroom fijne witte suiker boter speculaas ricotta vanille yoghurt rode wijn[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 16 oesters (nr 2) 16 sint-jakobsschelpen 4 eetlepels paneermeel Voor de saus 50 gr sjalotjes, in ringen 8 sprietjes bieslook,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 hertenfilets, à circa 150 g grofgemalen zwarte peper 1 el olijfolie, extra vergine 2 sjalotjes, fijngesneden 1 teentje[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 25 g boter 2 el olijfolie, extra vergine 450 g hertenbout of -schouder, in blokjes van 4 cm gesneden 2 uien, circa 300 g in[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 4 (tamme) konijnebouten (versgemalen) peper en zout 2 el wildkruiden 50 gr boter 4 uien (in halve ringen) 2 tenen knoflook (in plakjes) 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 bakje haricots verts (200 g) 4 struisvogelbiefstukjes (a 125 g) 2 eetlepels milde olijfolie 100 ml rode port ½ pot runder- of[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 kilo aardappels (kruimig) 1 zak wijnzuurkool (500 g) 2 schaaltjes varkensfiletlapjes (a ca. 250 g) 4 plakken biologische ham (ca. 100 g)[...]
Bron: ah.nlvoor 8 personen 135 gr. gedroogde kersen 2 el. port 50 gr. ongezouten fijngehakte pistache nootjes 65 gr. boter + onm in te vetten 40 gr. witbrood zonderkorst[...]
Bron: smulweb.nl