Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
Kalfsschnitzel met cantharellen en koffie Malse schnitzels door ze niet aan te bakken, maar ze in de koude koekenpan en koude boter te leggen en daarna pas op[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten Porties : 5 Velouté-saus 1,5 liter kokend water 1,5 kippenbouillonblokje 30 gram boter 2 eetlepels bloem Soep 500 gram cantharellen,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 100 g shii-take 100 g cantharellen 150 g oesterzwammen 75 g boter 2 sjalotjes gesnipperd 50 g bloem 150 ml droge witte wijn 1 pot[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 250 gram pasta (liefst een kleine pastasoort) 250 gram mooie grote cantharellen 1 eetlepel zonnebloemolie en 1 eetlepel roomboter 1 kleine ui[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 250 gram pasta (liefst een kleine pastasoort) 250 gram mooie grote cantharellen 1 eetlepel zonnebloemolie en 1 eetlepel roomboter 1 kleine ui[...]
Bron: smulweb.nlWat een heerlijk soepje is dit, seg! Ik had het enkele weken geleden geproefd toen ik op de Classic beurs in Kortrijk was. Jürgen, ambassadeur van het magazine[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIk blijf volop genieten van het wildseizoen! Dit keer een recept met hazenrugfilet. Vorig jaar maakte ik dit recept van hazenrugfilet met pancetta en[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlZo rond Kerstmis blader ik mijn kookboeken en -tijdschriften weer eens door op zoek naar feestelijke recepten. Maar voor sommige recepten wil ik niet wachten[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlIngrediënten voor 4 personen 250 gram verse cantharellen (of kastanje champignons) 400 gram champignons knoflook 1 ui gedroogde tijm 750 gram varkenshaas[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlNu ik tijdelijk in Overvecht woon, had ik mij voorgenomen om het mezelf niet te moeilijk te gaan maken. Mijn boodschappen bij de Albert Hein aan de overkant[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlCantharellen. Schoon borstelen. Beetje roomboter in de pan, cantharellen bakken. Dan de cantharellen eruit halen en het vocht samen met slagroom flink laten[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlHet is de laatste dag van het jaar, tijd voor een kleine terugblik! De afgelopen 3 maanden hadden we meer bezoekers op About FOOD dan ooit, en daar zijn we[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frbron foto: The Guardian Na mijn verslag over welke boodschappen je beslist mee moet nemen vanuit Noorwegen , kon ik niet achter blijven met Zweden. Tot op[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlZo'n onverwacht leuke ELM-avond. Gisteren een berichtje: ‘Kunnen we morgen met z'n vijven komen eten?’ Tuurlijk! Dit werd het menu: Courgette met[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlVarkenshaasschotel in een lekkere champignonsaus. Ingrediënten voor 4 personen 250 gram verse cantharellen (of kastanje champignons) 400 gram champignons[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlAls kind mocht ik in de herfst met mijn moeder mee om cantharellen te plukken. Ze bakte die kort aan in de pan gekruid met peper en zout en zo leerde ik de[...]
Bron: creaymme.blogspot.com