Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
De lever van verschillende dieren wordt door mensen geconsumeerd en geldt vaak als een delicatesse. Bekend is vooral de F oie Gras (ganzenlever) en leverpastei[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlMihoen is een dunne, Chinese, noedel, gemaakt van rijstbloem. Het is ook bekend onder de naam bihoen (Mihoen en bihoen zijn beide benamingen uit de Min Nan[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlIngrediënten (4 personen) : 4 biologische kipfilets 1 prei 1 groene paprika 2 sjalotjes 1 bakje champignons 200 ml. kookroom 1/2 bouillonblokje opgelost in 150[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlToen ik nog maar 18 jaar oud was (eeuwen geleden dus .... zucht) kocht ik een aantal kookboeken. En eentje daarvan was een Frans kookboek. Daarin vond ik dit[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlIrish stew ( stobhach in het Gaelic, de Ierse taal ) is een traditioneel Iers gerecht. Het is een traditionele Ierse stoofpot gemaakt van lamsvlees,[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlVanwaar komt de naam van dit overheerlijk, klassiek gerecht? Ik heb het niet kunnen achterhalen! Wie was Orfoff? En wat is de link met het gebraad? Soms zie je[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlIk ben dol op paprika's en gebruik ze dan ook in vele gerechten. Als je de paprika's als hoofdgerecht wilt gebruiken kom je toch al snel op gevulde paprika's[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlIn de Italiaanse regio Abruzzo bestaat de macaroni uit wat dikkere kortere pijpjes/buisje en deze wordt op zijn Italiaans Maccheroni genoemd. Polpette staat[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlZürich staat bekend om zijn goede en overvloedige keuken, met de typische, op verschillende wijzen bereide kaas- en vleesgerechten. Zoals je zult zien, zijn in[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlToen ik mijn kinderen vroeg welk recept er als eerste geplaatst zou moeten worden op mijn blog, riep mijn dochter meteen: 'Coq au Vin' . Volgens Wikipedia is[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlToen ik nog maar 18 jaar oud was (eeuwen geleden dus .... zucht) kocht ik een aantal kookboeken. En eentje daarvan was een Frans kookboek. Daarin vond ik dit[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlIrish stew (stobhach in het Gaelic, de Ierse taal) is een traditioneel Iers gerecht. Het is een traditionele Ierse stoofpot gemaakt van lamsvlees, schapenvlees[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlIn de Italiaanse regio Abruzzo bestaat de macaroni uit wat dikkere kortere pijpjes/buisje en deze wordt op zijn Italiaans Maccheroni genoemd. Polpette staat[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlZürich staat bekend om zijn goede en overvloedige keuken, met de typische, op verschillende wijzen bereide kaas- en vleesgerechten. Zoals je zult zien, zijn in[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlToen ik mijn kinderen vroeg welk recept er als eerste geplaatst zou moeten worden op mijn blog, riep mijn dochter meteen: 'Coq au Vin' . Volgens Wikipedia is[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nl