Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 40 recepten
Welkom terug in het Kookboekenmuseum waar oud & versleten worden gekoesterd. Ach, die ontroerend knullige jaren zeventig. Als je daar nu op terugkijkt, is[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlRotterdamse reuzenaugurken Als kind at ik graag grote augurken! Ik ben opgegroeid in Rotterdam en als mijn moeder en ik ‘naar de stad gingen’ dan[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDit is een voorgerecht voor 4 personen of een hoofdgerecht voor 2 personen Ingrediënten 2 grote lange aubergines 5 eetlepels olijfolie 1 ½ theelepel[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comRegen? Hoor ik dat nu goed? Zijn dat echt regendruppels die ik tegen de trottoirtegels omhoog hoor spetteren? Het is niet waar. Op deze spannende zaterdag,[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comRegen? Hoor ik dat nu goed? Zijn dat echt regendruppels die ik tegen de trottoirtegels omhoog hoor spetteren? Het is niet waar. Op deze spannende zaterdag,[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comOwwwwww, ik ben toch zó verzot op dit voorgerechtje bij de Italiaan! Bron foto: ohboykarincooks Lange tijd vroegen mijn (v)echtgenoot en ik ons af, dit moeten[...]
Bron: miss-eekma.blogspot.nlAfgelopen donderdag 5 mei mocht ik een proefsessie bijwonen bij Restaurant Crème Crue in Rijswijk, waar Patrick Kelder (Patron cuisinier) prachtige gerechten[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlGistermorgen werd ik gebeld door een journaliste ivm mijn deelname aan het tot stand te komen Thuisafgehaald-kookboek. Een geanimeerd gesprek gehad met[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlDe prijs: een wijnproeverij! Op een zaterdag zo’n 1 ½ week geleden, hebben wij tijdens de wijnproeverij van de Wijnbeurs veel geleerd en gelachen.[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDe Vegetarische Keuken. Kookboek van den Nederlandschen Vegetariërsbond Bevattende 600 recepten. Vierde druk, herzien en vermeerderd Door E. M.[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comHartig gevuld desembrood (salami, olijven, kaas) Opgerold gevuld brood staat leuk! Tijdens de workshop desembrood bakken hebben we een opgerold gevuld brood[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlvoor 4 personen 1 pak filobladerdeeg (diepvries) 1 grote aardappel 1 bakje gambas (200 g) 1 kleine ui 2 teentjes knoflook 1 zakje verse peterselie (30 g) 2[...]
Bron: smulweb.nlIn mijn vorige bericht vertelde ik over mijn plannen voor 2012 en daarna was het 10 dagen stil. Stil op mijn weblog ja, maar niet in mijn keuken. In het kader[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comDit is een voorgerecht voor 4 personen of een hoofdgerecht voor 2 personen Ingrediënten 2 grote lange aubergines 5 eetlepels olijfolie 1 ½ theelepel[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comvoor 4 personen 1 pak filobladerdeeg (diepvries) 1 grote aardappel 1 bakje gambas (200 g) 1 kleine ui 2 teentjes knoflook 1 zakje verse peterselie (30 g) 2[...]
Bron: smulweb.nl2 kg kruimige aardappelen 1 kg runderriblappen 3 grote goudreinetten 4 grote augurken 1 grote ui 1 veldsla 200 g doperwten (conserven) 1 pot mayonaise[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 pak filobladerdeeg (diepvries) 1 grote aardappel 1 bakje gamba's (200 g) 1 kleine ui 2 teentjes knoflook 1 zakje verse peterselie (30 g) 2[...]
Bron: ah.nl