Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 72 recepten
Ingrediënten Porties : 4 1 kg langoustines scheut olijfolie 1 lepel boter 1 niet te grote ui kwart bol verse knoflook of 2 tenen gedroogd 1 winterpeen 1[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 el. olijfolie 2 tenen knoflook, fijngesneden of geperst 1 grote ui 4 stengels bleekselderij, fijngesneden 1/2 winterpeen, fijngesneden 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 3 personen 3 tilapiafilets, viskruiden, per filet ongeveer 4 à 5 cm. wasabipasta uit een tube, grof zeezout, 4 à 5 el panko (japans[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 600 gram kipfilet 2 grote uien 3 teentjes knoflook 3 eetlepels zonnebloemolie 1 eetlepel sesamolie 1 rode Spaanse peper stukje verse[...]
Bron: smulweb.nlKip (Dit mag een hele kip zijn in stukken, maar bijvoorbeeld enkel kippenpoten en vleugels mag ook. Liever niet alleen kipfilet. Uiteindelijk geven ook[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 grote ui 750 g winterpeen (zak 1 kg) 2 preien 5 stengels bleekselderij 30 g boter 3 kippenbouillontabletten 1 sneetje witbrood 100 ml melk[...]
Bron: smulweb.nlvoor 3 personen Wildgoulash voor 500gr.diverse wildstukjes Ingredienten voor de marinade 300 cl.rode wijn 3 teentjes knoflook 1 grote ui 5 gekneusde[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Mice en place: 1 grote Ui (halve ringen) 1 grote winterpeen (plakjes) 1 stengel Bleekselderij (halve ringen) 1 bosje verse Bladselderij[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Mice en place: 1 grote Ui (halve ringen) 1 grote winterpeen (plakjes) 1 stengel Bleekselderij (halve ringen) 1 bosje verse Bladselderij[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Vis: 250 gram kabeljauwfilet in stukken peper, zout, bloem olie om te bakken Saus: 50 gram suiker 1 eetlepel water ½ dl witte azijn[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 300 gram zoute augurken (`ogorki kiszone`, Poolse winkel), of gewone augurken, in blokjes - 1 glas droge witte wijn - 3 kleine aardappelen,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 300 gram zoute augurken (`ogorki kiszone`, Poolse winkel), of gewone augurken, in blokjes - 1 glas droge witte wijn - 3 kleine aardappelen,[...]
Bron: smulweb.nl