Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
voor 4 personen 1 pak filobladerdeeg (diepvries) 1 grote aardappel 1 bakje gambas (200 g) 1 kleine ui 2 teentjes knoflook 1 zakje verse peterselie (30 g) 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 pak filobladerdeeg (diepvries) 1 grote aardappel 1 bakje gambas (200 g) 1 kleine ui 2 teentjes knoflook 1 zakje verse peterselie (30 g) 2[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 pak filobladerdeeg (diepvries) 1 grote aardappel 1 bakje gamba's (200 g) 1 kleine ui 2 teentjes knoflook 1 zakje verse peterselie (30 g) 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 225 g bladspinazie (diepvries pak a 450 g) 1 ui 2 eetlepels olijfolie ½ rundercervelaat (worst a 200 g) 1 pot tuinboontjes (320 g) 6[...]
Bron: ah.nlAls je meer peulvruchten wilt eten dan zijn deze agressief gekleurde rode linzen het eerste wat je in je kast moet zetten. Niet alleen hoef je ze niet in te[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlSambal kennen we allemaal wel maar harissa is niet voor iedereen bekend. Je kunt het misschien de sambal van het Midden-Oosten noemen, lekker pittig sausje[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nl850 gram gedroogde rode chilipepers 2 teentjes look zout 1 theelepel karwijzaad 1 1/2 theelepel gemalen komijn 2 theelepels korianderzaad 1 theelepel[...]
Bron: smulweb.nl6 rode pepers (zonder zaadjes) 1 uitgeperst teentje knoflook 1 gesnipperd sjalotje 2 theelepels karwijzaad 1 theelepel zout 1 eetlepel gehakte peterselie 2-3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 6-10 gedroogde, rode chilipepers, 15 min in warm water geweekt. 3 gedroogde djeroek poeroet-blaadjes, 15 min in warm water geweekt. 1 el[...]
Bron: smulweb.nl2 grote bossen verse koriander of 1 bos koriander en 1 bos peterselie, 250 g verse milde chilipepers, 6 tenen knoflook (fijngehakt of uit de knijper), 1 tl[...]
Bron: smulweb.nl250 gram gedroogde rode chilipepers 4 knoflooktenen zout 1 tomaat 1 el karwijzaad 1 el gemalen komijn 1 el korianderzaad 1 el munt 1 dl olijfolie 4x Smult +[...]
Bron: smulweb.nlEn het is zó lekker, het is even wat werk, nl. alle blaadjes van de steeltjes rissen, alle knoflooktenen uit hun jas helpen en de pepers ontleden, dan hup in[...]
Bron: boeddhamumglutenfree.blogspot.com