Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
voor 4 personen 600 ? 800 g kalkoen (in 4 mooie stukken verdeeld) 60 g spekreepjes 1/2 l rode wijn scheut cognac 1 knoflookteentje 1 sjalotje, fijngesnipperd[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 kg pommes primeur 100 g gerookt ontbijtspek 15 g basilicum 25 g bieslook 100 g kappertjes 1 sjalot 4 el ciderazijn 50 ml extra vierge[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 100 g couscous 125 ml kokend water 3 el grove mosterd 3 el appelciderazijn 4 el extra vierge olijfolie 1 sjalot 1 friszoete en stevige appel[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 bos peen (schoongemaakt) 400 g sjalotten (in parten) 2 tenen knoflook (met velletje, gekneusd) 3 el olijfolie 4 el balsamicoazijn 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 nectarines 4 eetlepels citroensap 2 eetlepels witte wijn 2 eetlepels olijfolie 4 takjes koriander (fijngehakt) 1 sjalot (gesnipperd)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 el boter 2 sjalotjes (fijngesnipperd) 2 vleestomaten (in kleine blokjes) 4 sneden brood (Pain de Madeleine) 100 g belegen kaas (geraspt) 5[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 appel (in blokjes) 2 eetlepels citroensap 3 eetlepels olijfolie extra vierge 1 blik tonijn naturel ((200 g), uitgelekt) ½ blik[...]
Bron: ah.nlDe volgende groenten zijn in april volop te krijgen en over het algemeen ook goedkoper dan de andere groenten: Andijvie Asperges (vanaf 2e week april)[...]
Bron: alabudget.blogspot.nlGevulde Eieren of Devil`s Eggs Zo worden ze genoemd o.a. in Amerika en Engeland En er worden ware juweeltjes van gemaakt De vulling in een spuitzak en mooie[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlMouclade is een apart en verfijnd mosselgerecht met room en witte Pineau de Charentes, je eet het gerecht op z'n best in kleine morsige tentjes waar à midi[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlOf zoals de kok het noemt: Cressonsoep. In de Odintas van deze week zit een zakje met 100 gram waterkers . Ik neem het recept van Piet Huysentruyt als[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlTwee handige trucs heb ik hier van Jeroen Meeuw geleerd heb en die ik beslist voortaan ga toepassen. De eerste voor de eiersalade: de eieren niet snijden, niet[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 2 personen 50 gram veldsla 1/2 bosje radijs 100 gram subenhara kaas 250 gram grotchampignons 1 sjalotje 1 teentje knoflook 2 eetlepels olijfolie 4[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 tournedos,1 likeurglas vodka,1/4 wijnglas St.Raphael,1 wijnglas rode wijn,150 gr champignons,1 teentje knoflook,1 sjalot,1 1/2[...]
Bron: smulweb.nlDit keer een Mexicaans gerecht met tortilla's, ananas en karbonade. Het recept dat hier besproken wordt is voldoende voor 4 personen en in ongeveer 30 minuten[...]
Bron: lekker-en-gezond-eten.blogspot.nl