Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
Ingrediënten 200 g sugar snaps 1 zakje bosui (3 stuks) 1 struik paksoi 3 el (roerbak)olie 400 g Thaise kipfiletblokjes met kokos en citroengras 2 pakjes[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 0,75 liter kippenbouillon 0,2 liter koksmelk 200 gram kipfilet 1 takje(s) citroengras 2 handjes taugé 1 theelepel(s) laos 2 eetlepel(s)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 0,75 liter kippenbouillon 0,2 liter koksmelk 200 gram kipfilet 1 takje(s) citroengras 2 handjes taugé 1 theelepel(s) laos 2 eetlepel(s)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 3 personen Stengel sereh/citroengras 2 Lime leaves/citroenblad 360 ml Kokosmelk 3 á 4 plakjes galangal/laos 360 ml water Klein bakje champignons[...]
Bron: smulweb.nlGehaktkoekjes 300 gr half-om-half gehakt halve stengel citroengras, fijngehakt 1 el vissaus 1 tl sesamolie halve rode peper, fijngesneden 1 cm verse[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nl2014 ! Een ieder veel fijne etentjes met vrienden en familie toegewenst. Gisteren, op de laatse dag van mijn 46-e levensjaar op de valreep kennisgemaakt met[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIngrediënten 1 blok tofu naturel (375 g) 1 limoen 2 bosuitjes 7 eetlepels olie 1 eetlepel rode currypasta (pot) 1 groentebouillontablet 4 dl kokosmelk 1[...]
Bron: ah.nlNa een aantal dagen enthousiast koken ligt de groente-la van de koelkast vol met restjes Groenten. Dikke heeft een ongelooflijke hekel aan weggooien, dus heb[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIngrediënten: 4 visfilets van vette vis, bijvoorbeeld makreel, forel of dunne zalmfilets 1 el neutrale olie 1 stengel citroengras 50 gr lichtbruine suiker 2 el[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl2014 ! Een ieder veel fijne etentjes met vrienden en familie toegewenst. Gisteren, op de laatse dag van mijn 46-e levensjaar op de valreep kennisgemaakt met[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlDe laatste tijd probeer ik zo eens af en toe wat meer Aziatisch te koken. Nu Aziatisch is ook heel ruim... van Chinees tot Indisch... dat is ook een wereld van[...]
Bron: donnacaramella.blogspot.beSnelle Curry met grote Garnalen en Sugar Snaps Een nieuw vastigheidje in de Week van Sigi is de woensdagse lunch bij Saravana Bhavan. Op een vrij kansloze[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlHet recept voor de creoolse blanquette las ik op het blog van mijn zus . Ook ik had nog een diepvries kreeft die ooit bedoeld was voor de kerst en die nu maar[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 500 g kipfilet, in reepjes 1/2 theel. Chinees vijfkruidenpoeder 2 eetl. lichte sojasaus 1 1/2 l kippenbouillon (van blokjes) 3[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Voor de limoenrijst: 4 kleine kopjes rijst 1/2 gesnipperde ui 1 citroengras gekneusd Voor het wokken: 1/2 rode peper zonder pitjes in kleine[...]
Bron: smulweb.nl24 grote rauwe garnalen (gamba′s of cocktailgarnalen) 4 eetlepels limoen-of citroensap 3 eetlepels thaise vissaus (toko of buitenlandse afdeling[...]
Bron: smulweb.nl