Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
Ingrediënten: - 185 g boter, op kamertemperatuur - 2 el walnootolie (of zonnebloemolie als je geen walnootolie hebt)) - 220 g fijne kristalsuiker - 120 g[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comLaatst maakte ik deze verleidelijk lekkere Financiers , nu is het tijd voor het bekendere 'zusje': de Madeleine. Je weet wel, het Fransje cakeje met de[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comEen gugelhopf, ook wel kugelhupf of kugelhopf genoemd, is een cake gemaakt van gistdeeg, gevuld met rozijnen, amandelen en kirsch en wordt gebakken in een[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comDit heerlijke brood wordt met een biga (voordeeg) gemaakt. Begin er dus op tijd mee (avond van tevoren). De 1e keer dat ik deze panettone maakte was het erg[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comIngrediënten: - 1 dl cognac - 1 dl rum - 1 zakje vanillesuiker - 1 tl kaneelpoeder - ½ tl kardemonpoeder - ½ tl nootmuskaat - 75 g dadels, ontpit en[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIn tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, gaat het hier NIET om een dessertje, maar wel om een aperitiefhapje. Met vanille? Jawel, meer nog met[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be't Was weer een week met allemaal lekkere dingen. Op het menu o.a. erwtensoep met vegan rookworst zelfgemaakte quinoakroketten (te veel werk voor wat het[...]
Bron: nanabeegeniet.blogspot.beGugelhopf Toen ik dit recept zag bij Levine was ik verkocht Ik heb het nog nooit zelf gemaakt maar ik wil het eens proberen Een gugelhopf, ook wel kugelhupf of[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlVorige week was ik uitgenodigd voor een workshop met mosselen. Hoewel het mosselseizoen al even aan de gang is, zijn de mosselen nog steeds overal te[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten: - 115 g boter, op kamertemperatuur - 115 g fijne kristalsuiker - 3 eieren, gesplitst - 2 el melk of sinaasappelsap - 1 tl vanille extract -[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comDit heerlijke brood wordt met een biga (voordeeg) gemaakt. Begin er dus op tijd mee (avond van tevoren). De 1e keer dat ik deze panettone maakte was het erg[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comEen gugelhopf, ook wel kugelhupf of kugelhopf genoemd, is een cake gemaakt van gistdeeg, gevuld met rozijnen, amandelen en kirsch en wordt gebakken in een[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comDit heerlijke brood wordt met een biga (voordeeg) gemaakt. Begin er dus op tijd mee (avond van tevoren). De 1e keer dat ik deze panettone maakte was het erg[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comWe zijn alweer even terug in Nederland maar willen jullie toch nog even mee laten genieten van onze geweldige tijd in Ibiza. Vier dagen lang hebben wij een[...]
Bron: threegirlsonekitchen.blogspot.nlMet het einde van 2017 in zicht, is het tijd geworden voor de jaarlijkse tradititie van lijstjes maken. Voor Eerst Koken betekent dat een overzicht van de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen GARADIS SAGANAKI : 12 grote gamba`s, (eventueel diepvries) 1 blik gepelde tomaten, 100 g fetakaas, 1 theel .oregano, zout, peper, 2 teentjes[...]
Bron: smulweb.nl