Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
Ingrediënten 4 eieren 250 g gemalen kokos 250 g fijne kristalsuiker 50 g pure chocolade 72% zet alles op mijn lijst Handig als boodschappenlijstje of om[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen Bladerdeeg 285 g Bloem 170 g koude Roomboter 130 g Roomkaas 3 el koud Water 1,5 el Azijn 1 tl Bakpoeder `n beetje Zout Vulling 1 Ui 6 teentjes[...]
Bron: smulweb.nlEn? Volgen jullie het WK ook op de voet? (Woordspeling opgemerkt? ;)) Ik alvast wel. Ik ben helemaal into Brazilian vibes ! Bij die zuiderse sambasferen, hoort[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDikke luncht elke vrijdag tussen de middag met de jongste Sigi-telg. Haar oudere zus ging haar gedurende de lagere school periode voor; alleen hun keuzes van[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nl*Ingrediënten 4 peren (geschild en in blokjes gesneden) 4 bolletjes gember (in stukjes gesneden) 250 gr zelfrijzend bakmeel 200 gr suiker 175 gr boter 4 eieren[...]
Bron: mijn-keuken.blogspot.nlUit het boek van Bake My Day maakte ik laatst de éclairs met gemberroom. Ik dacht dat even zo te doen, met 28 graden op de thermometer. Nu heb ik wel vaker[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlNa 10 dagen Marokko langs de binnen- & buitenkant te leren kennen, had het gisteren nog nooit zo goed gevoeld om opnieuw mijn garde in de hand te nemen en[...]
Bron: bakedlouies.blogspot.comEen koekje van eigen deeg, dat is andere koek, het is weer koek en ei, m'n koeketiene, … Er zijn nogal wat spreuken en gezegdes over koekjes te vinden,[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beIngrediënten 80 g aardappel (geschild en in kleine blokjes) 80 g tuinerwten (pak 450 g, diepvries) 2 el zonnebloemolie 1 kleine ui (fijngesnipperd) 1 tl[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 rode ui 20 g boter 225 g pompoenstukjes (doos 450 g, diepvries, ontdooid) 2 tl gemberpoeder (djahé) 1 ei 450 g aardappelpuree met boter[...]
Bron: ah.nlMet de feestdagen besloot ik een klassiek dessert te maken, bij toeval kwam ik uit op de Omelette Sibérienne, alleen de naam is al geweldig! Het gerecht gaat[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlVan mijn galette met aardbei en nectarines had ik nog een halve portie deeg in de diepvries zitten en ook van mijn rabarbersoepje met plattekaasmousse met[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEen traditionele koek voor de feestmaand december en dan met name voor 5 december. Het bakken van gevulde speculaas geeft altijd weer een fijn gevoel. Niet[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comDikke luncht elke vrijdag tussen de middag met het jongste meisje Sigi. Haar oudere zus ging haar gedurende de lagere school periode voor; alleen hun keuzes[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIk zag dat ik vorig jaar al over een Tarte Tatin had geschreven, maar dat was er eentje met sjalotten. En al verdient de echte Tatin met appel het dubbel en[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlMet de feestdagen besloot ik een klassiek dessert te maken, bij toeval kwam ik uit op de Omelette Sibérienne, alleen de naam is al geweldig! Het gerecht gaat[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nl