Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 70 recepten
voor 4 personen 1 eetlepel olijfolie 200gr. magere hamlapjes 2 tenen knoflook 1 plakje gemberwortel.fijngehakt 1 spaanse peper in ringetjes 1 prei in ringen[...]
Bron: smulweb.nlVul een gewelde pruim met: .een stukje fetakaas .een stukje geitenkaas .1/2 walnoot .kwark vermeng met fijngehakte pistachenoten en wat peper. Of wikkel een[...]
Bron: smulweb.nlHet komt vast omdat ze zo mooi op de omslag staan dat ik extra verleid ben om deze in hoisin gemarineerde zalm klaar te maken en ik heb er geen spijt van want[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nl`n pondje Varkenshaasje of wat je zelf lekker vindt 1/2 pakje Roomboter 3 teentjes Knoflook 1 stukje Gember 1/2 Kruidenbouillonblokje Kruidenzout Peper uit de[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 g Ierse kogelbiefstuk 1 rode peper 2 tenen knoflook, geperst 3 cm verse gemberwortel, geraspt 3 eetlepels sojasaus 3 bosuitjes 1 rijpe[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 75 g zilvervliesrijst 150 g biefstuk, in repen 1 teentje knoflook, fijngesneden 1 rode peper, in smalle ringetjes 1/2 theelepel gemalen komijn[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 rode peper 1 limoen, schoongeboend 3 cm verse gember (zakje 150 g), geschild 2 el rijstolie (fles 500 ml) 2 el sesamolie (flesje 250 ml) 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4biefstuken. 1a2 rode pepers, in ringetjes 1 ui, in halve ringen 3 tenen knoflook, fijngesneden 50 ml ketjap manis 30 ml Japanse sojasaus 1 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 eetlepel olijfolie 2 biefstukjes, elk ongeveer 5 cm dik zeezout en witte peper 1 stuk verse gemberwortel van 3 cm, geschild en geraspt 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 rode peper 1 limoen, schoongeboend 3 cm verse gember (zakje 150 g), geschild 2 el rijstolie (fles 500 ml) 2 el sesamolie (flesje 250 ml) 3[...]
Bron: smulweb.nlMet Indisch eten ben ik min of meer groot gebracht, we aten thuis vaak rijst, rijsttafel, nasi goreng, bami, sateh, gado-gado, sajoer, klapper met ketan en[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlvoor 2 personen 75 g zilvervliesrijst 150 g biefstuk, in repen 1 teentje knoflook, fijngesneden 1 rode peper, in smalle ringetjes 1/2 theelepel gemalen komijn[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 el sojasaus 4 el sesamolie 2 el droge sherry 2 tl maizena 400 g biefstuk, in plakjes 3 el zonnebloemolie 4 cm verse gemberwortel, geraspt 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram biefstuk of bieflappen 1 eetlepel maïzena zwarte peper, zout 1 + 3 eetlepels zonnebloemolie 4 teentjes knoflook 4 sjalotten 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 gram mihoen 1 eetlepel sesamolie 3 cm verse gember, gehakt 3 tenen knoflook, gehakt 3 eetlepels neutrale olie 4 stengels lente-ui, in[...]
Bron: smulweb.nlVul een gewelde pruim met: .een stukje fetakaas .een stukje geitenkaas .1/2 walnoot .kwark vermeng met fijngehakte pistachenoten en wat peper. Of wikkel een[...]
Bron: smulweb.nlDe Vegetarische Keuken. Kookboek van den Nederlandschen Vegetariërsbond Bevattende 600 recepten. Vierde druk, herzien en vermeerderd Door E. M.[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comIngrediënten 1 zakje blanke amandelen (45 g) 3 cm gemberwortel 2 sjalotjes 4 eetlepels olijfolie ½ theelepel gedroogde dragon (versgemalen) peper[...]
Bron: ah.nlVolgens mij weet niemand waar het echt vandaan komt, of hoe we aan de naam komen! Maar wij kennen het als piccalilly, en zo houden we het. In de strijd wie het[...]
Bron: ferrywijsman.blogspot.nl