Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 31 recepten
Ingrediënten Porties : 36 2 eetlepels actief bakkersgist 125 ml warm water (45°C) 475 ml melk 225 gr boter, op kamertemperatuur 5 eieren 4 eierdooiers[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 15 2 zeer rijpe bananen 60 gram semi-zoete chocolade chips (of een chocoladereep in stukjes gebroken) snufje gemalen kruidnagel[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 8 personen - 2 zakken verse cranberries (340 gr. per zak) - 275 gr. donkerbruine basterdsuiker - 2 pers sinaasappels - 5 kruidnagels - 200 ml. rode port[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: - 200 g kumquats - 120 ml Grand Marnier of Cointreau - 100 g suiker - 60-120 ml honing (afhankelijk van hoe zoet je ze wilt) - 120 ml water - 5[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comWeer eens iets anders dan een stol, deze broodjes. Niet moeilijk om te maken, het deeg is een plezier om mee te werken. Met de vulling kan volop gevarieerd[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comDat chocolade en sinaasappel een geslaagde match is, dat wist ik al lang. Denk maar aan de orangettekes, zalige zoete zonde die ik maar zelden koop, want ik[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beNippen aan een verwarmend drankje en knabbelen aan een versgebakken koekje! Een strakblauwe hemel en een koude bijtende wind! Tijd voor iets verwarmends. Een[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlTrial & error Op facebook heb ik dit recept halverwege december al aangekondigd. Vandaag heb ik ze voor de derde keer gemaakt. De eerste keer bakte ik ze[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlAllereerst aan mijn lezers de beste wensen voor het jaar 2013!! Ik heb heel wat afgebakken in mijn leven, vooral brood in allerlei soorten, daar was mijn gezin[...]
Bron: jeanyscooking.blogspot.deZolang ik mij kan herinneren staat er met Kerst steevast een compote van veenbessen op tafel. En ik geef toe, ik ben er wild van. Zodra de eerste van deze[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beHet gebeurt heel regelmatig dat PR-bureaus mij producten opsturen waarmee ik dan aan de slag ga. Als het resultaat bevredigend is, dan verschijnt het hier op[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beMet nieuwjaar kon de schoonpapa dit licht dessertje op het eind van ons feestmenu wel appreciëren. Een heerlijk verfrissend sinaasappeltoetje! Ik heb het ijs[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beEen groot stuk vlees is altijd feest. Niet alleen het eten, maar ook het bereiden maakt mij steeds weer blij. Heb je teveel? Geen nood, restjes (s)maken de dag[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beCrème Brûlée wil vertaald zoveel zeggen als ‘gebrande Room’, waarbij het Romige dan een Custard-Vla is. Crème Brûlée is heel makkelijk te maken.[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlEigenlijk is het een beetje mosterd na de maaltijd dat ik dit recept vandaag online zet. Voor een echte traditionele christmaspudding had je namelijk vier tot[...]
Bron: spruitjeszijnnietvies.blogspot.com