Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
Het recept voor deze galettes haalde ik jaren geleden uit een kookboek van Amy Weldon . Zij noemde deze gebakjes alleen geen galettes, maar crostata's (de[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlEen geurig brood Een desembrood met een beetje gist en toevoeging van rozijnen, gedroogde cranberries, noten en zuidvruchten. Op smaak gebracht met[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlAf en toe maakte oma speciaal voor ons kleinkinderen boterbabbelaars. Ik heb nog een foto dat ik staande op een krukje toekijk hoe oma, getooid in[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIk vind noten erg lekker. Soms sla ik het 'chips-pad' over in de supermarkt en ga ik langs de notenbar. Dan vind ik mezelf reuze verstandig en verantwoord.[...]
Bron: ikzitop.blogspot.nlWij zijn thuis gek op pitabroodjes gevuld met shoarmavlees en jawel hoor falafel. Meerdere malen hebben wij pogingen gedaan om goede falafel op tafel te[...]
Bron: emmatimmerman.blogspot.nlWoensdag is gehaktdag bij onze dorpsslager en dan heb je voor een goede prijs een kilo half-om-half gehakt scharrelvlees. Die kilo kan je gedeeltelijk[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlHet heeft even geduurd, maar hier is hij dan eindelijk: de Bramley apple pie. Bij het bereiden van een apple pie is het belangrijk dat je een appelras kiest[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlAf en toe maakte oma speciaal voor ons kleinkinderen boterbabbelaars. Ik heb nog een foto dat ik staande op een krukje toekijk hoe oma, getooid in[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlWat is zhug en hoe gebruik je het? Zhug, sahawiq of skhug is een pasta en komt van oorsprong uit Jemen. Een variatie met tomaat wordt in Israël gegeten bij[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlEen nieuw seizoen Masterchef Holland is van start gegaan. De gehaktbal 2.0 uitdaging, die de amateurkoks voorgeschoteld krijgen, herinnert mij aan het vorige[...]
Bron: dailystuffandmore.blogspot.comEen nieuw seizoen Masterchef Holland is van start gegaan. De gehaktbal 2.0 uitdaging, die de amateurkoks voorgeschoteld krijgen, herinnert mij aan het vorige[...]
Bron: dailystuffandmore.blogspot.comIngrediënten voor currykruiden: 2 tl gemalen gember (djahé) 2 tl fenegriekpoeder 2 tl kurkuma 1 tl komijn (djinten) 2 tl korianderzaadjes 1 tl cayennepeper 4[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlJa, hoe noem je zoiets in het Nederlands? Een borrelschaal dan maar? Hoewel ik dit voor het avondeten op tafel zet. Ik had een tijdje geleden al eens zoiets[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVan Karen kreeg ik begin maart een geheimzinnig zakje kruiden. Nou ja, niet geheel geheimzinnig, want de naam stond erop: Brotgewürz. Een paar keer heb ik,[...]
Bron: koekjevaneigendeeg.blogspot.comVan Karen kreeg ik begin maart een geheimzinnig zakje kruiden. Nou ja, niet geheel geheimzinnig, want de naam stond erop: Brotgewürz. Een paar keer heb ik, met[...]
Bron: koekjevaneigendeeg.blogspot.com