Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 10 recepten
Dit eerste keer dat we dit aten was op een snikheet terras in Griekenland. Niet echt een zomers gerecht, maar ja, toeristen hè. Desalniettemin was het wel erg[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frKoriander in de tuin Koriander is een eenjarig kruid dat zijn oorsprong vindt in het midden-Oosten en prima groeit in Nederlandse, en ook Franse, (moes)tuinen.[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frHet is weer de tijd voor stamppot! Ons doe je er in ieder geval een plezier mee. De stamppoten zoals boerenkool, zuurkool en hutspot zijn klassiekers, maar er[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frHet was een heerlijke, zonovergoten week. 's Ochtends helemaal wit van de rijp en 's middags een strakblauwe lucht en zo'n 15-20°C. Heerlijk! Buiten van[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frHet is best wel wat werk , er gaan heel wat ingrediënten in en het moet best lang stoven, maar het is zó lekker . Wij maken het altijd voor 2 dagen, de ene dag[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frSaus is het thema van het foodblogevent van april 2013 . Makkelijk, zou je denken, bij elke maaltijd hoort een lekker sausje. Maar dat maakt het juist ook[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frMeestal heten Indische runderstoofpotjes daging 'smoor' of 'rendang' of 'roedjak'. Deze keer niet. Ik ken niet alle Indische recepten uit mijn hoofd en had[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frJarret de boeuf , zo noemen ze hier runderschenkel. Wij kochten schenkelvlees bij de slager en lieten het in hele dunne plakken van nog geen centimeter[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frNog steeds zijn we de voorraad uit de vriezer aan het wegwerken. Een van de laatste porties runderstoofvlees verdween in deze chili con carne. Het vlees heeft[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frOp deze foto zie je de zon op het bord schijnen. Vorige week lunchten we een paar keer buiten, en de zon scheen uitbundig. Hoewel winterkost zoals stamppoten[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.fr