Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
Dit is een variant op de aardbeiensoep die ik laatst voor het foodblogevent maakte, maar daar zat witte wijn in en was dus niet geschikt voor de kinderen.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDit recept verscheen eerder in de Delicious kerst-editie van 2013, maar dan als hapje voor oudejaarsavond. Wij aten ze bij mijn peanut noodles en noodgedwongen[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDaar is ie dan! Het Eerst Koken kerstmenu. Ik had al maanden lang (jaha, foodblogger…) een retro kerstmenu in mijn hoofd met ouderwetse klassiekers.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlOver mooie culinaire klusjes voor kinderen gesproken: het doppen van erwtenpeulen! Misschien willen ze dan zelfs wel graag proeven... Onze erwtenoogst van[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHet blijft vreemd dat zo’n typisch Indiaas recept als Vindaloo toch echt Portugese wortels heeft. Het gerecht komt uit Goa, wat vroeger een Portugese[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDaar is ie dan! Het Eerst Koken kerstmenu. Ik had al maanden lang (jaha, foodblogger…) een retro kerstmenu in mijn hoofd met ouderwetse klassiekers.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDit recept verscheen eerder in de Delicious kerst-editie van 2013, maar dan als hapje voor oudejaarsavond. Wij aten ze bij mijn peanut noodles en noodgedwongen[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlde variant met kikkererwt en fetamousse Wie wil eens een portie falafel in zijn frituurpan volledig uit elkaar heeft zien vallen tot kruim op de bodem, zal[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlFoto: Hanne Sickel Het mooiste kookboek dat ik onlangs kocht is het NY Times Cookbook, dat de beste recepten uit die krant van de afgelopen 130 jaar in één[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlWat moest ik toch maken voor mijn eigen Foodblog Event-thema? Ideeën met zuivel genoeg, daar lag het niet aan, maar een aantal gerechten vielen bij voorbaat al[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlChermoula is een multifunctionele Noord-Afrikaanse saus, welke wordt gebruikt voor marinades voor vlees, vis of groente. Maar je kunt het ook door gekookte[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlWat een desillusie… Zit ik een paar weken geleden het boek van Jeremy Fox nog helemaal op te hemelen als nieuwe belofte, blijkt het toch tegen te vallen.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDit was bedoeld als lichte maaltijd, maar wanneer drie kinderen eensgezind hun kont tegen de krib gooien en het weigeren te eten, zit je met z’n tweeën[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlAch ja, er mag wel weer eens wat af. De zomer komt er ook aan, he? Mijn tactiek is om een halve hoofdmaaltijd te eten, welke wordt aangevuld met extra groente[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVoor een borrel maakte ik een heel zomers bordje van aardbei met brie en een munt-amandelsuiker. Daarbij kwamen wat kant-en-klare zaken, want gemak dient de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlLigt het aan mij of zie ik weer steeds vaker fruit in hartige recepten verschijnen? Vonden we dat een hele lange tijd niet vreselijk achterhaald, met treurige[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl