Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 1049 recepten
Jullie denken misschien dat ik elke dag sta te springen om te koken, maar héél af en toe heb ik daar eens helemaal geen zin in. Na een drukke dag is er dan[...]
Bron: yentlcookedwithlove.blogspot.comIngrediënten Porties : 6 1 rode paprika, gehalveerd en zonder zaadlijsten 6 dikke sneden brood met havervlokken 15 g boter, gesmolten 150 g kwark 1 el[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 3 groene paprika's 450 g rijpe tomaten 3 teentjes knoflook, fijngesneden 1 el rode-wijnazijn 1 tl geplette gedroogde chilipepers[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 2 tl olijfolie, extra vergine 450 g kalkoengehakt 1 ui, fijngesneden 2 stengels bleekselderij, fijngesneden 1 rode of gele[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 500 g mager rundergehakt 25 g volkorenbroodkruim 2 tenen knoflook, geperst 40 g zongedroogde tomaatjes op olie (potje), in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 eetl. olijfolie 1 ui, versnipperd 2 wortels, geschrapt en in blokjes 2 stengels bleekselderij, in stukjes 1 teen knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 klein wit stokbrood 150 g rijpe brie 1 kropje radicchio (roodlof), blaadjes losgetrokken 50 g rucola 50 g waterkers 8[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 350 ml water 100 gr parelgort 1/2 pak (500 gr) orechiettipasta 1 bosje verse koriander 1/2 bosje lente-ui 175 gr kerstomaatjes,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen Gevulde kipfilet met tapenade en sperzieboontjes 1 kg kipfilet (circa 5 stuks) 1 potje tapenade van zongedroogde tomaten (140 gram) 100 gram[...]
Bron: smulweb.nlEen tijdje geleden heb ik het kook- en fotoboek “Lente in Sicilië” gekregen. Een inspiratieboek over “De keuken van een eeuwenoud[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comRucola kende ik alleen als sla, maar even gesauteerd in de pan met een omeletje was het een lekkere en snelle lunch. Ingrediënten: 3 eitjes scheut slagroom[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 900 g bloemige aardappelen, geschild en in grote stukken gesneden 8 heel dunne plakjes parmaham, circa 125 g in totaal, zonder[...]
Bron: allrecipes.nlEerst en vooral een bekentenis: dit is geen recept voor een echte salade Niçoise, ten eerste omdat hij veganistisch is en ten tweede omdat ik gewoon gebruikte[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beIngrediënten 4 kalfsschnitzels (ongepaneerd) 100 g parmaham (pakje 7 g) 8 blaadjes salie 40 g boter 100 ml droge witte wijn zet alles op mijn lijst[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 200 gr gerookte zalm 2 eetl Italiaanse salademix ( met gedroogde tomaatjes , pitten en croutons ) 1 kg asperges 1/2 citroen 2 eetl rucola 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Olijven maken aardappelpuree extra lekker. Bereid voor 2 personen 1 zakje aardappelpuree ( 135 gram pak a 2 zakjes, maggi ) volgens de[...]
Bron: smulweb.nlEen van mijn zonen kwam eten met zijn vrouw...ze zitten midden in een verbouwing dus dan is het heerlijk om af en toe eens bij mama aan tafel te schuiven ;-)[...]
Bron: mvdzwart.blogspot.comIk hou ontzettend veel van de zoute smaak van soja saus. Heerlijke verse groene (mag ook andere kleuren zijn) groente met een beetje zwart goud erover, daar[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlEen hartige taart die je als voorgerecht of als hoofdgerecht kan serveren. Lekker met een tomaten-rucola-slaatje. Ingrediënten Voor de vulling 2 el[...]
Bron: vitalevoeding.blogspot.bevoor 4 personen 600-800 gram Krieltjes (nieuwe)geen fabrieksballetjes 60 gram Boter 5 teentjes Knoflook Olijfolie 4 dunne plakken Parmaham of andere rauwe ham[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 kg witte asperges 300 g zachte geitenkaas 6 eetlepels melk 2 eierdooiers 1 theelepel honing 1 zakje rucolasla (30 g fijngeknipt) 6 plakjes[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 Garnalensalade 400 g gekookte, gepelde steurgarnalen 1 mango, circa 600 g ¼ suikermeloen of ½ charentaismeloen, circa 350 g, in[...]
Bron: allrecipes.nl