Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Ingrediënten 1½ kilo kruimige aardappels (geschild en in stukken) 500 g witlof 2 el boter 1 bekertje crème fraîche (125 ml) 2 bakjes gerookte[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 150 ml magere biogarde-yoghurt 150 g halfvolle kwark 2 flinke knoflooktenen 1 el vers bieslook, fijngesneden 1 el peterselie,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Voor 4 pers. 500 gr witlof, 100 gr aardappelen, 80 gr gerookte zalm, 1 kippenbouillon tablet, 75 cl water, 25 cl room, 50 gr boter, 1 theel[...]
Bron: smulweb.nlGisteravond vierden wij alvast een klein kerstfeestje met goede vrienden. Het is ons plan om hier een jaarlijks terugkerende traditie van te maken. Ik ben een[...]
Bron: evakooktover.blogspot.nlIngrediënten 1½ kg kruimige aardappelen 600 g witlof 3 el olijfolie 125 ml crème fraîche (bekertje) 3 tl gedroogde dille 418 g roze zalm (blik)[...]
Bron: ah.nlZiet dit er lekker uit of niet? Prei, witlof en (diepvries)erwtjes vormen een perfect groententrio. Tel daarbij garnalen en een roomsaus en het wordt alleen[...]
Bron: lepeltjeliefde.blogspot.nlVandaag maakte ik een salade bij het avondeten. Hij heeft wel iets weg van de witlofsalade die met mandarijn en walnoten wordt gemaakt, maar deze is toch net[...]
Bron: keukensprookjes.blogspot.nlNodig: 4-5 struikjes witlof (ca. 500 gram) 50 ml slagroom 50 gram roomkaas 200 gram gerookte zalm 1 eetlepel dille vers of gedroogd (2 theelepels is ook[...]
Bron: bijsanaantafel.blogspot.nlMet rode biet kan je alle kanten op. En dat geldt ook voor dit receptje. Je kan de tartaar serveren als hapje zoals op de foto, op je brood eten, pimpen tot[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beWitlof met Zalm en Roomkaas Ingredienten: 8 stronken witlof 8 plakken Sockeye zalm 250 gram roomkaas 2 eetlepels dille 2 eetlepels pijnboompitten zout &[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlvoor 2 personen - circa 200 gram witlof - 4 struikjes witlof - 2 eetlepels olijfolie - 2 à 3 theelepels mosterd - 1 dl. droge witte wijn of[...]
Bron: smulweb.nl