Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 27 recepten
voor 4 personen Het gerecht is geen soep en ook geen ragout. Het zit er tussenin. Vooral in Belgie zijn dergelijke romige gerechten bijzonder geliefd. Neem[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 200 ml kokosmelk ½ rode peper (fijngehakt) 2 tl gemalen komijn (djinten) 2 tl kurkuma 3 tl verse gemb,erwortel (geraspt) 250 ml volle[...]
Bron: ah.nlHet zonnetje scheen, de temperatuur best aangenaam voor de tijd van het jaar. Bij de makkelijke maaltijd van 24-Kitchen het recept voor een groene salade met[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlBij een visterrine of vispaté gebruiken we geen vleesmolen, nogal wiedes, het gaat hier tenslotte om vis. Het metaal uit de vleesmolen geeft een ijzersmaak aan[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlEen stukje vis is altijd lekker. En vandaag opteren we voor de zeewolffilet!! Een mooie witte en stevige vis, die we zowel kunnen bakken in de pan als in de[...]
Bron: kokenmetmireille.blogspot.beWat eet je bij asperges? De combinatie van hard gekookte eieren, gesmolten boter en sappige ham is gewoon erg lekker. Maar wat eet je daar dan bij? Veel mensen[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlWat eet je bij asperges? De combinatie van hard gekookte eieren, gesmolten boter en sappige ham is gewoon erg lekker. Maar wat eet je daar dan bij? Veel mensen[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlVorige week was ik uitgenodigd voor een workshop met mosselen. Hoewel het mosselseizoen al even aan de gang is, zijn de mosselen nog steeds overal te[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten 500 g zalmfilet 1 sinaasappel (schoongeboend) 2 el olie (+ extra om te bestrijken) 2 tenen knoflook (geperst) 4 takjes rozemarijn 8 plakken[...]
Bron: ah.nlvoor 2 personen 200 g filet van vaste vis (zalm, zeewolf, zeeduivel, wijting), 6 scampis (diepvries), 2 sjalotjes, knoflook, middelgroot blik tomatenblokjes,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 600 g zalmfilet 9 plakken Coburger ham 75 rucola 50 g walnoten 125 ml zure room 1 el geraspte mierikswortel (potje) 1 el olijfolie zet alles[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 3 theelepels pikante paprikapoeder ½ theelepel kaneelpoeder 1 theelepel gemberpoeder (djahé) 1 theelepel gemalen komijn (djinten) 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten ½ courgette ½ zakje verse basilicum (a 15 g) 300 g zeewolffilet (in 2 gelijke stukken) 1 sinaasappel 25 g koude roomboter 50 ml[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 eetlepels olijfolie 1 pak Italiaanse roerbakgroentemix (400 g) 1 pak tomatenblokjes (met knoflook, 390 g) 500 g zeewolffilet (in grove[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 pak A-partjes (450 g) 2 rode uien 3 venkelknollen 75 g boter of margarine 2 schaaltjes zeewolffilet (` 225 g) zout en peper 2 eetlepels[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen VOOR DE BOEMBOE (ca 0,5 liter): 100 gram knoflook 75 gram sjalot 25 gram kemirienoten 20 gram verse koenjit = geelwortel 10 gram verse[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 eetlepels olijfolie; 1 pak Italiaanse roerbakgroentemix (400 g); 1 pak tomatenblokjes (met knoflook, 390 g); 500 g zeewolffilet, in grove[...]
Bron: smulweb.nl