Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 46 recepten
Ingrediënten Porties : 6 500g grof zeezout 1 (2 kg) runderriblap 1 eetlepel gemalen zwarte peper 1 eetlepel keukenzout Bereidingswijze Voorbereiding: 10[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 ui, fijngesneden 30 gr bloem 1 kilo rundernek (of runderriblap als alternatief) 1 snufje zout en versgemalen zwarte peper naar[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 95 gr bloem 1100 gr runderriblappen, in blokjes van ong. 3 cm gesneden 2 eetlepels plantaardige olie (bijvoorbeeld[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 12 1,5 theelepel gemalen zwarte peper 1 eetlepel gedroogde oregano 1,5 theelepel cayennepeper 1,5 theelepel chilipoeder 1,5[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 Voor de boemboe 3 sjalotten, zonder schil, grof gehakt 2 rode pepertjes, zaadlijsten verwijderd, in stukjes 3 teentjes knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nl2 kg kruimige aardappelen 1 kg runderriblappen 3 grote goudreinetten 4 grote augurken 1 grote ui 1 veldsla 200 g doperwten (conserven) 1 pot mayonaise[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 g runderriblappen 3 grote uien 50 g braadboter 2 theel. bruine basterdsuiker 1 eetl. bloem 4 dl vleesbouillon, uit een pot of van een[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen 1 kg Runderriblappen 250gr spekjes 4 grote uien 500 gr verse champignons blikje blokjes tomaat in tomatensaus 1 EL bruine basterdsuiker 1 rode[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kilo runderriblappen of sucadelappen 8 grote uien (in halve ringen gesneden) 125 g grote verse champignons (in plakjes) 100 g roomboter 2 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 g runderriblappen, op kamertemperatuur 2 el mosterd pittig 50 g boter 2 uien, in halve ringen 2 tenen knoflook, fijngesneden 1 el bloem 1[...]
Bron: smulweb.nl500 g runderriblap (kan ook van poulet, hacheevlees, runderezel, staartstuk, enz) 2 el. gesmolten varkensvet 40g gezouten vet spek 1 kleine rode biet ½[...]
Bron: smulweb.nl3,0 kg Schoudervlees varken in inclusief vet 1,5 kg Magere runderriblap, bieflapen of schenkel 5 eetlepels zout 1 eetlepel suiker 2 eetlepels cayenne peper 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 800 gr doorregen runderriblappen 4 grote uien 2 teentjes knoflook 1 liter runderbouillon (warm!) Zeezout Vers gemalen zwarte peper 1 ½[...]
Bron: smulweb.nlBiologische riblappen In de herfst en winter maak ik regelmatig een stoofpot met vlees of groenten. Als stoofvlees koop ik biologische riblappen van de Jumbo.[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlMet het stoofvlees in de bonus was vandaag de verleiding gewoon te groot om het niet mee te nemen. Maar ik wilde echter wel eens wat anders dan de Franse of[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nl