kippenragout recept jamie oliver | witlofsoep ah | kaassalade voor op toast | zelfgemaakte kippensoep | runderstoof met rijst | smulweb pompoensoep | wildbouillon jamie oliver | chinese tomatensoep ah
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Diversen zonder perzik

Gevonden 21 recepten

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Knoflookhachee

voor 4 personen 750 gr:runderlappen of hacheevlees 3 uien 4 teentjes knoflook zout peper suiker 1/4 pakje braadboter (bv croma) 1 vleesbouillonblokje 1 glas[...]

Bron: smulweb.nl
Runder stoverij met trappist en dikke frietjes

voor 4 personen 750 g hacheevlees (in blokjes gesneden) 2 uien (in grove stukken gesneden) 1 fles trappist (dubbel) 2 kruidnagels 2 laurierblaadjes 100 g[...]

Bron: smulweb.nl

Stifado (naar mijn eigen smaak; hou nu eenmaal[...]

voor 4 personen 6 ons runderpoulet (soep- of hacheevlees, als het maar niet te mager is) 4 sjalotjes (gesnipperd) Halve bol knoflook, teentjes halveren 2 el[...]

Bron: smulweb.nl
Borsjtsj

500 g runderriblap (kan ook van poulet, hacheevlees, runderezel, staartstuk, enz) 2 el. gesmolten varkensvet 40g gezouten vet spek 1 kleine rode biet ½[...]

Bron: smulweb.nl
Slowcooker chili con carne

voor 6 personen 1 ui in ringen; 1 rode peper (ik gebruikte er 2)grof gesneden; bos verse koriander, stelen fijngehakt; 1 eetl. zonnebloemolie; 800 gr.[...]

Bron: smulweb.nl
Klassieke hachee

Ingrediënten 5 uien 50 g boter 600 g hacheevlees 2 el bloem 500 ml lauwwarm water 1 vleesbouillontablet 2 el azijn 1 tl suiker 2 laurierblaadjes 4[...]

Bron: ah.nl
Hachee my way

In de blogpost 10 vragen over eten en koken vertelde ik dat hachee een van mijn favoriete gerechten is uit de Hollandse keuken, heerlijk zo'n geurige pan die[...]

Bron: gewoonlekkerkoken.blogspot.nl
Hachee

In de blogpost 10 vragen over eten en koken vertelde ik dat hachee een van mijn favoriete gerechten is uit de Hollandse keuken, heerlijk zo'n geurige pan die[...]

Bron: gewoonlekkerkoken.blogspot.nl
Gehakt zelf maken

Sinds februari hebben we een gehaktmolen en ik ben inmiddels aan het experimenteren wat het beste werkt. Ik maal zo ie zo al het gehakt 2 keer in de molen,[...]

Bron: judithrecepten.blogspot.nl
Caçoila (Portugees rundvlees)

Ingrediënten Porties : 6 1 kilo hacheevlees of soepvlees 3 sinaasappels, uitgeperst 4 eetlepels (60 ml) witte wijn 2 theelepels olijfolie 1 volle[...]

Bron: allrecipes.nl
Goulash voor twee

Ingrediënten Porties : 2 500 gr hacheevlees 750 gr uien, grof gesneden 1 paprika 250 gr wortels, in stukken 1 scheut tomatenketchup, of naar smaak 1[...]

Bron: allrecipes.nl
Goulash * E-nummer vrij

1 kg soepvlees/magere runderlappen 3 uien 1 rode paprika 1 zakje goulashkruiden van Verstegen 2 eetlepels tomatenpuree 300 ml water 1 eetlepel[...]

Bron: smulweb.nl
Goulash

voor 4 personen 500 gr runderlappen of hacheevlees (blokjes) 4 uien (in halve ringen) 3 teentjes knoflook (in plakjes) 1 Spaans pepertje (in ringetjes) 1[...]

Bron: smulweb.nl
Hachee

Buiten is het koud. Tijd voor hachee! Ik kocht hacheevlees bij de supermarkt, maar runderlappen kunnen ook. Voor 2 personen: 300 gram vlees, 1[...]

Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.com
Of je worst lust? Enóf ik worst lust!

Wat de boer niet kent, eet hij niet. Maar wat als de boer het vroe- ger wél kende? Waarom eet hij het dan niet meer? Vroeger at de boer paardenvlees. In[...]

Bron: mangerie.blogspot.com

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy