Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 55 recepten
voor 8 personen 50 gr Landana Wasabi kaas rucola 100 gr carpaccio van ossenhaas 2 el olijfolie extra vierge versgemalen peper 50 gram pijnboompitten[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 3 675 gr ossenhaas, goed schoongemaakt en in blokjes gesneden 4 eetlepels boter, verdeeld 8 eetlepels fijngehakte sjalotjes 175 gr[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Voorbereidingstijd: 40 minuten Marineertijd : minimaal 1 uur 500 gr ossenhaas, in blokjes van 2,5 cm Voor de marinade: 3 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 18 klein vastkokende aardappeltjes zout, peper 30 gram (zachte) boter 3 eetlepels gehakte peterselie Hulpmiddelen Pan klein mesje mixer grote[...]
Bron: smulweb.nlMijn voorliefde voor buffetten is schijnbaar groot genoeg om mijn weerstand tegen gevulde wijnbladeren (dolmadakia) makkelijk te overwinnen.... Hoewel ik[...]
Bron: mangerie.blogspot.comEerste kerstdag, zondag 25 december '11. Op bezoek bij de familie van. En we mogen elk iets klaarmaken. Carte blanche, want er is niet echt goed iets[...]
Bron: mangerie.blogspot.comvoor 4 personen 4 stukjes ossenhaas ( 4x100 gram ) 1 pompoen 1 bosje groene asperges 1 bos bospeen 2 plakjes roggebrood 1 zwarte truffel viooltjes ([...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 50 gr Landana Wasabi kaas rucola 100 gr carpaccio van ossenhaas 2 el olijfolie extra vierge versgemalen peper 50 gram pijnboompitten Elke dag[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voorbereidingstijd: 40 minuten Marineertijd : minimaal 1 uur 500 gr ossenhaas, in blokjes van 2,5 cm Voor de marinade: 3 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor 4 personen: 500 gr ossenhaas puntjes 4 dl paprikasaus (zie onder) 100 gr champignons 40 gr augurk en julienne 40 gr ui en brunoise 1 dl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 12 personen 12 plakken carpaccio van ossenhaas (ca.300 g)* 1½ eetlepel citroensap 4 eetlepels fijne olijfolie 1½ eetlepel verse dille,[...]
Bron: smulweb.nlGoedenavond! Jemig de pemig wat heb ik vanavond lekker gegeten. Niet normaal. Ik wilde er helemaal niet over bloggen, maar jullie moeten horen hoe fijn je kan[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlEen mals stukske rundvlees, gebakken volgens de regels van de kunst. Een lekker sauske. Een smakelijk patatje. En tot slot een variatie van knapperige,[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDe ene keer bleef mijn Chinese kip malser en kromp minder dan de andere keer. Ik dacht er verder niet over na, maar later bleek dat ik, zonder het te weten, de[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVoorlichtingsbureau Vlees - jaren 70 “Hoe kan het toch” vroeg een vriendin zich laatst af, “dat er nog steeds nieuwe recepten bij komen? Op[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl