Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 29 recepten
Ingrediënten Porties : 4 Deeg 140 g bloem 45 g koele boter, in stukjes gesneden 1 tl droge gist 1 ei 2 el lauwwarm water Aspergevulling 4[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 250 gram bloem 1-2 theelepels mosterdpoeder of mosterd 250 g zachte boter 5 eieren, gescheiden 1-2 theelepels tijmblaadjes 2 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nl220 gram (spelt)bloem, 1 tl zout, 1 tl bakpoeder, 1 el (zonnebloem)olie, 150 ml warm water. Goed mengen. 10 minuten onder vershoudfolie afgedekt laten rusten.[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlBurrata is een verse kaas uit Puglia. Het is in feite een mozzarella (dus gemaakt van rauwe buffelmelk) waarbij room ingespoten is. Je kunt ‘m dus in[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlTwee BV's die op één en dezelfde dag hun boek uitbrengen en ik ben uitgenodigd naar beide boekpresentaties op exact hetzelfde moment... Tjah, dat werd kiezen[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten 200 ml kraanwater 1 tl witte basterdsuiker ½ zakje gedroogde gist (3 zakjes à 7 g) 250 g bloem 5 el olijfolie 1 tl zout 1 teen[...]
Bron: ah.nlNidi betekent nesten in het Italiaans. En deze gevulde, opgerolde pastavellen lijken inderdaad op nestjes! Het recept voor deze nidi komt uit het boek Simply[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlVoor hartige taarten gebruik ik altijd kant en klaar deeg. Omdat ik dat deeg vaak zo droog vind, ben ik al een tijdje op zoek naar een recepten voor een[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlvoor 4 personen Voor de Rommedou: 100 gram 150 gram room 4 gram gelatine 100 gram yoghurt 50 gram appelstroop 50 gram witte port 2 gram gelatine Voor de[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 2 2 grote aardappels 1 ei 60 gr bloem 2 plakjes parmaham, gesneden zout en peper naar smaak extra vergine olijfolie[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Pizzadeeg: 15 g verse gist* 0,5 theel. suiker* 1,8 dl handwarm water* 225 g bloem* snufje zout* 2 eetl. olie* Vulling: geraspte Parmezaanse[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Pizzadeeg: 15 g verse gist* 0,5 theel. suiker* 1,8 dl handwarm water* 225 g bloem* snufje zout* 2 eetl. olie* Vulling: geraspte Parmezaanse[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten voor het deeg: - 500 g tarwebloem - 20 g grof griesmeel - 7 g gedroogde gist - 10 g zout - 50 g extra vergine olijfolie - 320 g lauwwarm water[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comEen deeg uit het boek van Richard Bertinet. In het begin is het heel erg nat deeg, maar als je doorgaat met kneden, en vooral geen meel toevoegt wordt het[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 6 personen 250 gram bloem 1-2 theelepels mosterdpoeder of mosterd 250 g zachte boter 5 eieren, gescheiden 1-2 theelepels tijmblaadjes 2 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Opbrengst : 16 broodjes Voor het deeg 300 ml water 45 gr boter, in kleine blokjes 485 gr bloem of broodmeel 15 gr glutenmeel 7 gr zout 1 (7[...]
Bron: allrecipes.nlDeze maand was ik host van het foodblogevent en koos voor het thema "kruiden in de hoofdrol". Er zijn momenteel namelijk weer veel verse kruiden uit eigen tuin[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl