Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 19 recepten
voor 4 personen 200 g nieuwe aardappelen 150 g lenteuitjes 75 g venkel ½ teentje knoflook 3 sjalotten (75 g) 40 g pancetta 4 blaadjes verse laurier 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de marinade: -0,5 dl balsamicoazijn -0,5 dl sinaasappelsap -1 dl olijfolie -1 el mosterd -7 takjes verse tijm -1 tl kaneel -2 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 ons tot 1 pond kipfilet 1 pond zuurkool (naturel) 250 g dobbelsteen spek (betere kwaliteit) traditionele olijfolie om in te bakken 1,5 kilo[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen - 100 gram abdijkaas (vers geraspt, oude kaas doet het ook prima) - 200 ml crème fraîche - 1 tl mosterd - 1 el fijngehakte dragon[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 TL Zeezout 1 TL Limoensap 1 TL Kurkumapoeder 500 g Kipfilet 2 EL Boter 30 g Ui 1 EL Knoflook 1 EL Gember 50 g Yoghurt of crème[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Parelhoenfilets 2 eetl. bloem zout en versgemalen peper 2 sjalotten 1 zakje geschaafde amandelen 60 g braadboter 2 eetl. tomatenpuree 250 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen 1 kg mager rundvlees in grote brokken. 500 g uien, 1 grote rode en een grote groene paprika, blikje tomatenpuré (140g), 1 el suiker, 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 1 personen 1 kilo verse Zeeuwse mosselen (p.p.) Olijfolie 3 lente uitjes (fijn gehakt) 1 sjalot (fijn) 1 stronk bleekselderij (fijn) 2 teentjes knoflook[...]
Bron: smulweb.nlvoor 1 personen 1 kilo verse Zeeuwse mosselen (p.p.) Olijfolie 3 lente uitjes (fijn gehakt) 1 sjalot (fijn) 1 stronk bleekselderij (fijn) 2 teentjes knoflook[...]
Bron: smulweb.nl500 g runderriblap (kan ook van poulet, hacheevlees, runderezel, staartstuk, enz) 2 el. gesmolten varkensvet 40g gezouten vet spek 1 kleine rode biet ½[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 g nieuwe aardappelen 150 g lenteuitjes 75 g venkel ½ teentje knoflook 3 sjalotten (75 g) 40 g pancetta 4 blaadjes verse laurier 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de marinade: -0,5 dl balsamicoazijn -0,5 dl sinaasappelsap -1 dl olijfolie -1 el mosterd -7 takjes verse tijm -1 tl kaneel -2 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de marinade: 1 tl zeezout 1 tl limoensap 1/4 tl kurkumapoeder voor de saus: 500 g kippendijen zonder bot of kipfilet 2 el boter 50 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kg goulashvlees olijfolie 4 in ringen gesneden uien 1 groene paprika 1 rode paprika 250 champignons 2 runderbouillonblokjes 2 blaadjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram zuurkool 600 gram varkenslappen één middelgrote ui twee teentjes knoflook twee eetlepels rode paprikapoeder blikje[...]
Bron: smulweb.nl