Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 152 recepten
Oven: 200 graden Bakken: ca. 30 minuten 8 blaadjes bladerdeeg 300 gr broccoli 1 prei olie 2 eieren peper ketjep (Manis) 4 eetl slagroom 10 sprieten bieslook[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlJudith Leyster Wie kinderen heeft zingt vast wel eens ‘ Altijd is Kortjakje ziek ’. Van dat zielige meisje dat zo jammerlijk het bed moet houden,[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlNa deel 1 – de oorsprong van de frikadel - houden we het niveau op Eerst Koken bewust nog even laag met een recept voor hoerendrekjes en nonnenscheetjes.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten: bladerdeeg (of een andere bodem) 100 gram geraspte oude kaas 175 gram zachte geitenkaas 3 eieren 1/8 liter slagroom 90 gram walnoten bieslook[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlAls ik niks in huis heb bak ik vaak pannekoeken in een of andere vorm. Vandaag had ik geen melk maar wel kwark. Dat leek me ook wel wat en na even googlen[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVoor 4 personen Nodig: * Doperwtjes, klein blikje of diepvries * 1 ons mager rookspek in blokjes * 3 ons kipfilet, in stukjes * 4 sausijsjes * 1 grote ui, in[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlNodig: * Slagroom, kwart L. * Eieren 3x * Blik crab 2x * Gruyere kaas geraspt, 75 gram * UI 1x * Spekreepjes 1 bakje * Bladerdeeg Werkwijze: Verwarm de oven[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlPasta-salade (395 cal p.p.) Ingrediënten: 1 struikje broccoli (ca 400 gr) zout en peper 250 gr torchietti (Buitoni) 2 eieren 1 gerookte kipfilet 50 gr rauwe[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlGisteren met de meiden een brieschotel gegeten (recept volgt nog), maar deze van vriendin P. schijnt ook heel erg lekker te zijn: Nodig: Quiche vorm of[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlToppertje van Jamie O., beetje aangepast door moi..... Neem 1 pond verse groene asperges, blancheer ze 2 minuten, giet af en hou apart. Ik heb grote witte[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlC&A zijn lang op zoek naar- en het experimenteren geweest om een overheerlijk broodje dat ze vaak aten op de Albert Cuypstraat bij een Turkse bakker te kunnen[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlGeinspireerd op Rick Stein's Salt Cod Fritters . Eigenlijk zijn ze bijna hetzelfde maar ik heb diepvries pangafilet gebruikt, want... die lag nog in de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDeze muffins komen uit het Fotokookboek Bakken , een iPad applicatie. In het originele recept worden macadamianoten gebruikt, maar die hadden ze niet[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHet beste recept voor een gewone cake blijft de ‘ quatre-quarts ’ – oftewel gelijke gewichten voor eieren, suiker, bloem en boter – en[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlAltijd mooi, dit soort recepten die groente op een originele manier gebruiken. In deze gebakken koekjes (of het Engelse ‘fritters’ – klinkt[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk zal het maar eerlijk zeggen. Ik wil met dit recept vooral even de schorseneren in de spotlights zetten. Want zeg nou zelf; hoe vaak heb je die in het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlAh, jeugdsentiment… Dit recept zat in mijn oude receptenmap en komt uit een inmiddels antieke Allerhande. Uit de jaren 90 maar liefst! :) Ik meldde het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk liet mijn oudste dochter een foto zien op mijn telefoon. “Zeg, wil je voor je verjaardag deze ‘varkentjes in de modder-taart’?” De[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl