Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 19 recepten
Wederom een maaltijd met ingrediënten die wegens de “opruiming” uit mijn vries-, koel- en keukenkast nodig aan verwerking toe zijn. Het enige waar[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comZo, de voorbereidingen voor de rijsttafel voor morgen vorderen gestaag. In de koeling staan al verschillende gerechten, gereed om verwarmd en opgediend te[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comZo af en toe dient mijn eega een verzoek in om een bepaald gerecht op het menu te zetten. Of hij koopt gewoon de ingrediënten die nodig zijn om het te maken.[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comVoor het maken van een Indisch gerecht gebruik ik meestal zakjes met boemboe’s. De kruidenmixen van ‘Indonesia’ en ‘Sarirasa’[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comWat eten we vanavond? Dat is een veel gestelde vraag in De keuken van Johanna. Vaak laat me ik inspireren door wat ik tegenkom op het internet, bij andere[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comJe zou het een gebrek aan inspiratie kunnen noemen, maar ik hou het op het stellen van prioriteiten. De laatste tijd heb ik niet zoveel recepten gepubliceerd,[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comInderdaad, ik weet het. Het is nog lang geen winter. Maar ik moest dit gerecht gewoonweg maken. A: omdat ik er zin in had en B: bij de slager heb ik mooie[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comJe zou ook kunnen zeggen ‘Een broodje uiensoep’. Een klassieke uiensoep wordt gegarneerd met een stukje brood en geraspte Gruyère en gaat daarna[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comEen dag met een speciaal tintje. Niet dat ik een voetbalfan ben of een competitie volg, maar je ontkomt er gewoon niet aan. Overal waar ik ga en sta, kom ik[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comBonen zijn er in vele varianten: Witte, bruine, zwarte of sperziebonen enzovoort. Dit seizoen is ideaal voor een bonenschotel. Voedzaam, verwarmend en vooral[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comTwee jaar geleden, op skivakantie met mijn vriendin in de Haute-Savoie, kwam ik dit gerecht al tegen. Het past erg goed in een 'wintersportmenu'. Het is een[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comEen ouderwets stukje vlees op het menu vanavond. Een sukadelapje zoals mijn moeder altijd maakt. Een lekkere, eenvoudige bewerking van dit bijna vergeten[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comWeer een heerlijk gerecht uit de oven. Een gevulde pasta verrijkt met het schaafsel van parmezaan. Het recept komt uit de Foodies van de maand juli 2014. De[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comDe pompoen is voor mij een groente die ik veel verwerk in mijn keuken. Als hoofdbestanddeel in een warme, smaakvolle soep, als een puree in plaats van de[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comEen ouderwets stukje vlees op het menu vanavond. Een sukadelapje zoals mijn moeder altijd maakt. Een lekkere, eenvoudige bewerking van dit bijna vergeten[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.com