Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 42 recepten
Deze cake heeft last van een identiteitscrisis?! Het is een citroencake, maar de cake wordt eigenlijk Madeira cake genoemd. De Madeira cake heeft zijn naam te[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comEven 'n snelle foto op locatie, bij Kitchen Art : de leukste kookwinkel van Leiden! Zin om wat lekkers te bakken dit weekend? Probeer dan deze heerlijke[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comWat dacht je van 'n verrassende frittata voor bij de Paasdis? Probeer deze heerlijke Iraans-Joodse Tuinbonenkuku uit Jeruzalem , het nieuwste boek van[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comTartes Tatin, ik kan er geen genoeg van krijgen: van de klassieke Tarte Tatin met appel van Cees Holtkamp tot de hartige Verrassende Tatin van Ottolenghi . En[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comVandaag is het Koekjesdag ! Op Koekjesdag trakteer je je buren op zelfgebakken koekjes. Ik maakte deze knapperige Ottolenghi-koekjes met witte chocolade en[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comNigella is back ! Ze gaat op de Italiaanse toer in haar nieuwe tv-programma én boek Nigellissima . Hoewel de titel anders doet vermoeden ziet Nigella er[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comJa!! Vandaag begint de (g)astronomische herfst! Dit is absoluut mijn favoriete culi-seizoen: zoetzure Hollandse appeltjes, sappige peren, dito eendjes ;-),[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comNog even lekker nazomeren met deze Macadamianotencake met zonnige kokos en frisse limoen! De cake bevat geen grammetje roomboter, maar de boter mis je totaal[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comOttolenghi heeft iets met de combinatie aubergine en granaatappel. Naast de bekende aubergines met karnemelksaus die zo mooi op de Noord-Amerikaanse cover van[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comOttolenghi blijft me verrassen en verwennen ! Dit is alweer zo'n briljant recept! En, eigenlijk eet ik bijna nooit pannenkoeken, maar deze heb ik nu al 2 x in[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comKibbeh is een populair gerecht in het Midden-Oosten. Het bestaat uit een 'deegje' van gehakt en bulgur met een vulling van gehakt en ui. Je kunt kibbeh maken[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comKell's Kitchen gaat in de komende blogposts op de Arabische toer! "Huh, maar 't is toch Ramadan ?", hoor ik je bijna denken... Ja, maar hoewel van zonsopgang[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.com100 Joehoe! Dit is mijn 100e blogpost op Kell's Kitchen ! Om deze mijlpaal te vieren heb ik deze yummy taartjes (die amandelroom!) van Rachel Khoo gebakken.[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comHuh, geen appels? Nope! Ottolenghi maakte 'n verrassend lekkere hartige versie van de Franse klassieker. In deze Tarte Tatin gaan gekarameliseerde[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comLaatst maakte ik deze verleidelijk lekkere Financiers , nu is het tijd voor het bekendere 'zusje': de Madeleine. Je weet wel, het Fransje cakeje met de[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comIk heb 'n tic... Ik bewaar altijd het lekkerste voor het laatst; heel zorgvuldig kies ik m'n laatste hapje uit. Stiekem denk ik dat Yvette van Boven er ook[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.com