Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 35 recepten
voor 6 personen 6 vellen Filodeeg 2 koffielepel(s) Olijfolie 100 g Camembert, 45+, in dunne reepjes gesneden 125 g Zalm, gerookt, in stukjes gesneden 6 eieren[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 rol bladerdeeg (diepvries) 150 gr verse courgette ½ bosje verse dille (gehakt) 150 gr gerookte zalmsnippers (visboer) 4 eieren 200 ml[...]
Bron: smulweb.nl375 gram gekookte aardappelschijfjes versgemalen peper zout 220 gram gerookte zalm 1 kleine ui, in dunne ringen gesneden 2 eetlepels fijngehakte dille 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 rol bladerdeeg 150 gr rivierkreeftjes, gekookt en gepeld 100 gr gerookte forel 3 eieren 1 dl room peper 1 eetlepel gehakte dille 6 groene[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 rol bladerdeeg (diepvries) 150 gr verse courgette ½ bosje verse dille (gehakt) 150 gr gerookte zalmsnippers (visboer) 4 eieren 200 ml[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 6 vellen Filodeeg 2 koffielepel(s) Olijfolie 100 g Camembert, 45+, in dunne reepjes gesneden 125 g Zalm, gerookt, in stukjes gesneden 6 eieren[...]
Bron: smulweb.nl375 gram gekookte aardappelschijfjes versgemalen peper zout 220 gram gerookte zalm 1 kleine ui, in dunne ringen gesneden 2 eetlepels fijngehakte dille 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 rol bladerdeeg 150 gr rivierkreeftjes, gekookt en gepeld 100 gr gerookte forel 3 eieren 1 dl room peper 1 eetlepel gehakte dille 6 groene[...]
Bron: smulweb.nl375 gram gekookte aardappelschijfjes versgemalen peper zout 220 gram gerookte zalm 1 kleine ui, in dunne ringen gesneden 2 eetlepels fijngehakte dille 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 375 gram gekookte aardappelschijfjes versgemalen peper zout 220 gram gerookte zalm 1 kleine ui, in dunne ringen gesneden 2 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 6 eieren, creme fraiche (ca 200 gram) 4 takjes dille, zeezout, peper, 300 gram garnalen, 250 gram zalmfilet, spinazie uit grote glazen pot[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 500 gram witlof, in reepjes gesneden 2 eetlepels boter 1 mespunt nootmuskaat 4 eieren 200 ml volle melk 200 ml room 100 gram gemalen kaas 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Een bakje gepelde garnalen; een 10tal crabsticks (ook wel surimi genoemd), 3 eieren, 125 ml creme fraiche, dille, bieslook, zout en peper,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 visbouillontablet 500 g zalmfilet 10 plakjes diepvriesbladerdeeg 1 1/2 eetlepel boter of margarine 2 eetlepels bloem 4 eetlepels paneermeel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 bakklare bladerdeegbodem - 400 gr. verse zalm - 200 gr. gerookte zalm - 1 broccoli - 250 gr. mascarpone - 3 eieren - 1 eetlpl verse gehakte[...]
Bron: smulweb.nl