Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 50 recepten
Ingrediënten Porties : 3 1 kilo aardappels scheut melk zout peper klontje boter 400 gr zuurkool (uit zakje of pot) 250 gr spekblokjes half blikje[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 315 gram ongekookte witte rijst 720 ml water 45 gram boter 75 gram gesnipperde ui 75 gram gehakte selderij 20 gram bloem snufje[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1-1,5 kilo aardappelen, ± 400 g rundergehakt, 1 ui, teen knoflook, blikje tomatenpuree, oregano, (wijn)zuurkool, rozijnen of ananas[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 350 g rijst 700 ml kippenbouillon 1 laurierblad 600 g kabeljauw of koolvis in stukken(kan ook uit diepvries) 2+1/2 e citroensap 1 volle t vis[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 rapen 250 g paddestoelen Boter 25 g bloem 1/2 blokje groentebouillon 200 ml halfvolle melk 100 g verse krudien kaas 400 g aardappelen 1[...]
Bron: smulweb.nl1 - 1, 5 kg aardappels , kruimige soort (geschild gewicht); kipbouillon (b.v., van een bouillon blokje); melk, wat roomboter; magere spekjes (125- 250 gr.);[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: - 300 g rundergehakt - 2 kruidnagels - ½ tl gemalen nootmuskaat - 1 el ketjap manis - versgemalen peper naar smaak - 2 eieren - 125 ml melk[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comvoor 4 personen 1-1,5 kilo aardappelen, ± 400 g rundergehakt, 1 ui, teen knoflook, blikje tomatenpuree, oregano, (wijn)zuurkool, rozijnen of ananas[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 350 g rijst 700 ml kippenbouillon 1 laurierblad 600 g kabeljauw of koolvis in stukken(kan ook uit diepvries) 2+1/2 e citroensap 1 volle t vis[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 gr vastkokende aardappels 1 pompoen (niet te groot) 200 gr sperziebonen 2 grote uien 200 gr courgette 1 el boter 1 el bloem 250 ml magere[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 gr vastkokende aardappels 1 pompoen (niet te groot) 200 gr sperziebonen 2 grote uien 200 gr courgette 1 el boter 1 el bloem 250 ml magere[...]
Bron: smulweb.nl