Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 112 recepten
voor 4 personen 300 gr. kipfilet, 400 gr. kidney beans, 1 pot hot salsa, cajun kruiden, 2 avocados, 2 teentjes knoflook, 2 eetl. citroensap, 2 dl. yoghurt,[...]
Bron: smulweb.nlIk houd van ovenschotels. Alleen al om het feit dat ik lekker rustig even de keuken kan opruimen, terwijl het gerecht in de oven pruttelt. Dat betekent eten in[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlvoor 2 personen - 2 mooie, ongepaneerde, varkensschnitzels - 1 pakje gezeefde tomaten of 1 blikje tomatenblokjes, net hoe grof/fijn je de saus wilt hebben - 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de saus: 1 ui (gesnipperd) Olijfolie 3 teentjes knoflook (geperst) 800 gr gezeefde (of blokjes) tomaten (blik) 500 gr rundergehakt 2 el[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 2 150 gr pasta zout 1 eetlepel olijfolie 1 teentje knoflook, fijngesneden 1 kleine ui, grof gehakt 125 gr rundergehakt of[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 250 ml olijfolie, apart te verwerken 1 aubergine, in plakken van 1 centimeter gesneden 2 rode paprika's, fijngehakt 8 plakjes[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 500 gr pasta naar keuze 2 teentjes knoflook, fijn gesneden 250 gr ham, fijn gesneden zout en versgemalen zwarte peper naar smaak[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 450 gr aardappelen, ongeschild 3 eetlepels olijfolie, extra vierge 4 blikjes (van ieder 120 gr) sardines, uitgelekt 225 gr[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen Ik geef ook de ingredienten van de pannenkoeken erbij, aangezien kant en klare pannenkoekenmix hier in Italie niet verkrijgbaar is. Maar je[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gram spaghetti 150 gr fijngesneden rode paprika 1 teentje knoflook (fijn) 2 sjalotjes (fijn) Blikje tomatenblokjes 1/4 t chilipeper 7 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Pasta (schelpjes) voor 1 persoon 150g zalmblokjes 50g ricotta-kaas citroen sjalotje blik artisjokharten cherrytomaatjes verse basilicum[...]
Bron: smulweb.nl