Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
voor 4 personen 1.1/2 dl runderbouillon(van een tablet) 1.1/2 dl melk, 1 teentje knoflook,in dunne plakjes, 1 laurierblad,1 kg vastkokende[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 700 g dorade (zeebrasem) 3 aardappels 4 sjalotjes 2 el olijfolie extra vergine 2 teentjes knoflook 1 laurierblad 1 tl tijm 3 trostomaten 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram zuurkool 1 kleine ui 2 teentjes knoflook 2 appels (Elstar of goudreinet) 20 gram boter 1 afgestreken eetlepel suiker eventueel flink[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 700 g dorade (zeebrasem) 3 aardappels 4 sjalotjes 2 el olijfolie extra vergine 2 teentjes knoflook 1 laurierblad 1 tl tijm 3 trostomaten 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram zuurkool 1 kleine ui 2 teentjes knoflook 2 appels (Elstar of goudreinet) 20 gram boter 1 afgestreken eetlepel suiker eventueel flink[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr gehakt HOH 500 gr penne of rigatoni (1 zak) 1 grote ui 1 winterwortel 1 stengel bleekselderij 3 teentjes knoflook 400 gr gepelde[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr verse sperziebonen 4 sjalotjes 2 teentjes knoflook (geperst) 10 plakjes rauwe ham 200 ml slagroom 25 gr roomboter 100 ml droge witte[...]
Bron: smulweb.nlBetty’s is een vegetarisch/veganistisch restaurant in Amsterdam (in de Rijnstraat) en daar at ik laatst een Grieks groentestoofje dat erg lekker was. Nu[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen -500 g witte vis filet -1 ei -2 dl room -nootmuskaat, peper en zout -2 liter visfumet -1 wortel -1 prei -1 selderij -1 ui -500 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500g runderborstlappen,500g ontbeende schouderkarbonades,zout,versgemalen peper,nootmuskaat,2 el boter,5 dl witte elzaswijn,1 kg vastkokende[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 3 grote aardappels, zeezout, citroenpeper (silvo), 6-10 peperkorrels, 2 moten zalm, 2 moten kabeljauw, 2 moten heilbot of andere vis zorg[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -500 g witte vis filet -1 ei -2 dl room -nootmuskaat, peper en zout -2 liter visfumet -1 wortel -1 prei -1 selderij -1 ui -500 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500g runderborstlappen,500g ontbeende schouderkarbonades,zout,versgemalen peper,nootmuskaat,2 el boter,5 dl witte elzaswijn,1 kg vastkokende[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 3 grote aardappels, zeezout, citroenpeper (silvo), 6-10 peperkorrels, 2 moten zalm, 2 moten kabeljauw, 2 moten heilbot of andere vis zorg[...]
Bron: smulweb.nl