Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 108 recepten
voor 4 personen 200 gr. witvis - 1 ei - 1 el rode currypasta - 2 el maïsmeel - 3 limoenblaadjes, fijngesneden - 1 lente-ui, in ringetjes - 1 stengel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 stokbrood of (oud)brood 1 teen knoflook extra vierge olijfolie peper en zout (uit molen) 5 rijpe tomaten 1 bosje basilicum witte wijnazijn[...]
Bron: smulweb.nl150 g gehakt 25 g doperwten uit de diepvries 1 vel zeewier (onder de naam Yaki Sushi Nori) 3 g zout 1 draai van de witte peper molen zuiveringszout (koeksoda/[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 32 20 tomaten 4 eetl olijfolie ½ theel zout 1 theel vers gemalen zwarte peper 8 teentjes knoflook, gehakt 1 (100g) zakje rucola,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 12 1 baguette 3 tomaten, zaad verwijderd en in stukjes 1 ui, fijngesneden 1 teentje knoflook, gehakt 1/2 theelepel gedroogde[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 8 maïstortilla's, totaal circa 300 g Mango-tomatensalsa 2 rijpe mango's, totaal circa 800 g 1 grote, rijpe tomaat, circa 200 g[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 tomaat, ontpit en in blokjes gesneden verse basilicum, gehakt 1 kleine sjalot, in blokjes gesneden 1 eetlepel olijfolie zout[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 bakje/zakje mozzarella bolletjes (op water) wat olijfolie peper zout italiaanse kruiden basilicum (evenveel blaadjes als[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Opbrengst : 35 empanadas Vulling 1 1/2 eetlepel olijfolie 1 teentje knoflook 1/2 ui, gesnipperd 200 gr palmharten, in stukjes 1 gehakte[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 bakje kerstomaatjes 2 eetlepels extra vergine olijfolie 1 theelepel gedroogde rode chilivlokken 1 teen knoflook, gehalveerd 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 Oliedip 5 eetlepels olijfolie 2 eetlepels balsamico-azijn zout en peper naar smaak 1/2 theelepel Italiaanse kruiden Caprese[...]
Bron: allrecipes.nlVoor de empanada`s: 200 gr boter, 550 gr bloem+extra voor het uitrollen, 2 theel zout, 1 dl lauw water, 1 losgeklopt eiwit. Voor de eigenwijze vulling: 400 gr[...]
Bron: smulweb.nl