Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 31 recepten
Ingrediënten 3 blaadjes gelatine 100 g boter 210 g bloem 500 ml melk 4 eieren 100 ml slagroom 200 g geraspte oude kaas (bijv. Old Amsterdam) 2 el grove[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 10 300 gr kippengehakt (maar je kunt ook ander gehakt gebruiken) 125 gr bladerdeeg, ontdooid zout, peper, kruiden naar smaak 1[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 kg aardappelen (bv. bintje) 2 eieren 1 fijngesneden knoflookteentje 3 el geraspte pecorino 2 el fijngehakte peterselie peper zout 1 blikje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 gr. schone visfilet (kabbeljauw, schelvis of wijting), 250 gr. aardappels, 2 eidooiers, paneermeel, 1 eetl. gehakte peterselie, 1 eetl.[...]
Bron: smulweb.nlEen tijd geleden alweer, op 8 maart 2009 , maakte ik kaassoesjes die nergens naar leken. Plakjes niet gerezen, kaasachtig, gegaard deeg was het resultaat. Dat[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comHeel voorzichtig aan komen de zomerse dagen weer in zicht. De temperatuur gaat zoetjes aan een beetje omhoog. Helaas is er wel steeds weer een kleine[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comHoeveelheden zijn moeilijk te geven omdat het afhankelijk is van het aantal hapjes wat je wilt maken. Plakjes (roomboter) bladerdeeg achterham jong belegen[...]
Bron: smulweb.nlDe hoeveelheid van de ingrediënten ligt aan hoeveel je ervan wilt maken. Uit elk plakje bladerdeeg gaan 4 hapjes. - plakjes bladerdeeg - eidooier -[...]
Bron: smulweb.nlDe hoeveelheid van de ingrediënten ligt aan hoeveel je ervan wilt maken. Uit elk plakje bladerdeeg gaan 4 hapjes. - plakjes bladerdeeg - eidooier -[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties: 12 200 gr zelfrijzend bakmeel snufje cayennepeper 125 gr koude boter, in blokjes 125 gr Parmezaanse kaas, geraspt 2 middelgrote[...]
Bron: allrecipes.nlVanavond het recept van de empanadas. Goudbruin kwamen ze uit de oven vanavond en ze smaakten ver-ruk-ke-lijk! Waanden ons even in warmere oorden!! Het is een[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlZalm Kroketjes Als hapje of bij de lunch Deze zalm kroketjes smaken altijd. Lekker glaasje erbij en ze happen lekker weg. en weer eens iets anders dan de kip[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlKroketten van Cees Holtkamp Banketbakkerij Holtkamp is een begrip in Amsterdam en ver daarbuiten. In 1969 begon Cees Holtkamp, als zoon van een bakker, met[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIngrediënten bloem 8 plakjes roomboterbladerdeeg 400 g varkenschipolataworstjes (biologisch) 1 ei ((biologisch), alleen de dooier) 3 el halfvolle melk 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 125 ml volle melk 100 g roomboter (in kleine blokjes) 150 g patentbloem (gezeefd) 5 eieren 125 g geraspte gruyère (kaas) nootmuskaat[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g gehakt (half-om-half) 1 eidooier 2 el gebakken uitjes (bakje 100 g) 2 tenen knoflook (fijngesneden) 1 el ketjap manis 2 el[...]
Bron: ah.nl