Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
Ingrediënten: - 230 g maïskorrels - 2 rijpe tomaten, het vruchtvlees in blokjes gesneden - 2 rijpe avocado's, geschild, ontpit en in blokjes gesneden - 4[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 230 g maïskorrels - 2 rijpe tomaten, het vruchtvlees in blokjes gesneden - 2 rijpe avocado's, geschild, ontpit en in blokjes gesneden - 4[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comvoor 4 personen De gemarineerde sjalotringen: 1 sjalot 1⁄2 dl sherryazijn (of rijstazijn) de guacamole: 2 rijpe avocado`s 1⁄2 limoen peper zout[...]
Bron: smulweb.nlToen we op vakantie waren op texel hadden we na een stevige vliegertocht ontzettende trek. Zoals gebruikelijk zetelde we ons in de comfortabele zitbanken bij[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlAls voorafje heb ik bruschetta’s gemaakt, 2 verschillende soorten. Een variant met tomaat en hüttenkäse en een variant met avocado en surimikrab. Ze zijn[...]
Bron: sufoodnotes.blogspot.nlHadden gisterenavond bezoek en dit klein wonder stond in een mum van tijd op de tafel. Kies je voor gezond, licht maar vooral voor lekker ? Wist je dat elke[...]
Bron: proevenopzondag.blogspot.nlIngrediënten 1 sjalotje (Biologisch) 2 avocado's 6 cherrytomaatjes 2 theelepels witte wijnazijn 4 eetlepels olijfolie (extra vierge (Biologisch)) zeezout[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 250 g half-om-halfgehakt 1 tl tacokruiden 1 mespunt gemalen kaneel 1 vleestomaat 4 bloemtortilla's 1 avocado 16 takjes verse koriander zet[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 250 g rundergehakt 17½ g taco seasoningmix (zakje à 35 g) 150 g tortillachips naturel 4 tomaten 4 stoneleeks (zakje à 8 stuks) 150 g[...]
Bron: ah.nlHi there! Jonge, wat gaat de tijd snel. Ik heb vakantie en zelfs nu vliegt de tijd om 'm oren. Niet te doen! Maarrrrr hier ben ik weer:D Gisteravond had ik dan[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlDe Hollandse garnalen zijn dit jaar groot en mals. Deze heerlijke garnalen verdienen de hoofdrol. In een lichte romige dillesaus en met stukjes rijpe tomaat[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlHet mooie boek van Thomasina Miers, Mexicaans!, maakt me duidelijk dat de nachos zoals ik ze ken een behoorlijk verwesterd gerecht is. De tortillachips die[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlGuacamole maken heb ik nog niet gedaan op de blog, dus bij deze... Avocados zijn supergezond , ik eet er minstens ééntje per dag. Het eten van deze lekkernij[...]
Bron: proevenopzondag.blogspot.nlDe Hollandse garnalen zijn dit jaar groot en mals. Deze heerlijke garnalen verdienen de hoofdrol. In een lichte romige dillesaus en met stukjes rijpe tomaat[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlvoor 4 personen 400 g mager rundergehakt 1 ui, gesnipperd 1-2 tl Spaanse peper, fijngehakt 1 el gemalen komijn 3 tl gemalen koriander 60 g tomatenpuree 125 g[...]
Bron: smulweb.nl