Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 91 recepten
voor 3 personen 500 gram geschrapte wortels 25 gram bieslook 75 gram gezouten cashewnoten peper 3 eieren 50 gram bloem Olijfolie Hulpmiddelen Oven[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1/2 pompoen (a ca. 1 kg) 3 aardappelen (iets kruimig, geschild) 200 g pinda's (ongezouten, grof gehakt) 2 zakjes bosui ((a 3 stuks), in[...]
Bron: ah.nlvoor 2 personen 800 gram aardappelen (liefst een bloemige kruimige soort) 3 eetlepels olijfolie zout Hulpmiddelen Oven Voorbereiding 1. Verwarm de oven voor[...]
Bron: smulweb.nl1 grote vastkokende aardappel 2 frikadellen of hamburgers 1/4 paprika rood 1 grote ui satestokjes Voorbereiding Snij de aardappel in dobbelsteentjes. De[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen 2 kg aardappelen zout Hulpmiddelen Frituurpan Voorbereiding Vul een grote pan met warm water en doe er een snufje zout in. Bereidingswijze[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 5 a 6 grote vastkokende aardappelen Hulpmiddelen Frituurpan Bereidingswijze Schil de aardappelen en snij ze met fritessnijder of keuken[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 100 g witte langkorrelige rijst 1 el zonnebloemolie 1 kleine ui, fijngesneden 1 teentje knoflook, uitgeperst 1 verse rode[...]
Bron: allrecipes.nlVoor de empanada`s: 2 aardappels 375 gr garnalen 2 el olie 1 tl zwart mosterdzaad 0.5 tl chilipoeder 0.25 kop kippenbouillon 2 pakjes bladerdeeg 2 koppen olie[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kg aardappelen (bv. bintje) 2 eieren 1 fijngesneden knoflookteentje 3 el geraspte pecorino 2 el fijngehakte peterselie peper zout 1 blikje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 g verse schelvis, kabeljauw of koolvis 400 g aardappelen, kruimige 2 dl melk of visbouillon (van een blokje) 2 eieren versgemalen peper en[...]
Bron: smulweb.nl450 gr. bloemige aardappels, in blokjes 450 gr. gerookte schelvis 1 hardgekookt ei gehakt 2 el fijngeknipt bieslook of gehakte verse peterselie zout en[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 gr. schone visfilet (kabbeljauw, schelvis of wijting), 250 gr. aardappels, 2 eidooiers, paneermeel, 1 eetl. gehakte peterselie, 1 eetl.[...]
Bron: smulweb.nl