Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 24 recepten
Ingrediënten 3 blaadjes gelatine 100 g boter 210 g bloem 500 ml melk 4 eieren 100 ml slagroom 200 g geraspte oude kaas (bijv. Old Amsterdam) 2 el grove[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 1 kg aardappelen (bv. bintje) 2 eieren 1 fijngesneden knoflookteentje 3 el geraspte pecorino 2 el fijngehakte peterselie peper zout 1 blikje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 gr. schone visfilet (kabbeljauw, schelvis of wijting), 250 gr. aardappels, 2 eidooiers, paneermeel, 1 eetl. gehakte peterselie, 1 eetl.[...]
Bron: smulweb.nlEen tijd geleden alweer, op 8 maart 2009 , maakte ik kaassoesjes die nergens naar leken. Plakjes niet gerezen, kaasachtig, gegaard deeg was het resultaat. Dat[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comHeel voorzichtig aan komen de zomerse dagen weer in zicht. De temperatuur gaat zoetjes aan een beetje omhoog. Helaas is er wel steeds weer een kleine[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comIngrediënten Porties: 12 200 gr zelfrijzend bakmeel snufje cayennepeper 125 gr koude boter, in blokjes 125 gr Parmezaanse kaas, geraspt 2 middelgrote[...]
Bron: allrecipes.nlZalm Kroketjes Als hapje of bij de lunch Deze zalm kroketjes smaken altijd. Lekker glaasje erbij en ze happen lekker weg. en weer eens iets anders dan de kip[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlKroketten van Cees Holtkamp Banketbakkerij Holtkamp is een begrip in Amsterdam en ver daarbuiten. In 1969 begon Cees Holtkamp, als zoon van een bakker, met[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIngrediënten bloem 8 plakjes roomboterbladerdeeg 400 g varkenschipolataworstjes (biologisch) 1 ei ((biologisch), alleen de dooier) 3 el halfvolle melk 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 125 ml volle melk 100 g roomboter (in kleine blokjes) 150 g patentbloem (gezeefd) 5 eieren 125 g geraspte gruyère (kaas) nootmuskaat[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 400 g bloem 1 zakje droge gist (7 g) 1 tl suiker 2 tl bakpoeder 1 tl zout 1 ei 1 el grof zeezout zet alles op mijn lijst Handig als[...]
Bron: ah.nlSinds ik bij Wax werk en er de Facebook pagina's beheer van een aantal bio en ecologische merken, probeer ik zelf ook wat groener te leven. Practice what you[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beKroketten van Cees Holtkamp Banketbakkerij Holtkamp is een begrip in Amsterdam en ver daarbuiten. In 1969 begon Cees Holtkamp, als zoon van een bakker, met[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlZalm Kroketjes Als hapje of bij de lunch Deze zalm kroketjes smaken altijd. Lekker glaasje erbij en ze happen lekker weg. en weer eens iets anders dan de kip[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlDacht jij ook altijd dat saucijzenbroodjes typisch Hollands zijn? Nou - dat hadden we dus mis! Teleurgesteld? Nergens voor nodig, want deze variant uit Nigeria[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlEmpanadas zijn een geliefde snack in Mexico. Je hebt ze met zoete en hartige vullingen. Het lekkerst zijn ze natuurlijk als ze net vers uit de oven komen, maar[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nl