Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
Ingrediënten: - 2 à 3 blikjes tonijn op olie, uitgelekt (bewaar een beetje olie) - 3 el pijnboompitten, geroosterd - citroenrasp van 1 citroen - handvol[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comZelf ben ik een groot liefhebber van bladerdeeghapjes... De reden hiervan is niet omdat ze zoutarm zijn, want dat zijn ze zéker niet. Bladerdeeg bevat (als je[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlGisteren had ik lekkere salsa gemaakt maar nu had ik wel nog een een half blik gepelde tomaten staan. Gelukkige was mijn niet ingevroren portie winterhumus net[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beIngrediënten 30 g pijnboompitten 1 el milde paprikapoeder 13 g bieslook (zakje à 25 g) 200 g zachte geitenkaas (Bettine Blanc 58+ met korst) 2 el crème[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 pak filobladerdeeg (diepvries) 2 teentjes knoflook 200 g shii-takes (paddestoelen) 100 g groene aspergetips 2 sweetbites (oranje[...]
Bron: ah.nlHi there! Jonge, wat gaat de tijd snel. Ik heb vakantie en zelfs nu vliegt de tijd om 'm oren. Niet te doen! Maarrrrr hier ben ik weer:D Gisteravond had ik dan[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlBladerdeeg eet nog maar bij hoge uitzondering. Over het algemeen is het gemaakt van witte tarwebloem. Ik krijg daar tegenwoordig buikpijn van... Gelukkig is er[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlIngrediënten Opbrengst : 3 bladerdeeg hapjes gedroogde tomaat een handje pijnboompitten 5 cherry tomaatjes 3 velletjes bladerdeeg Bereidingswijze[...]
Bron: allrecipes.nl- pakje bladerdeeg uit de vriezer - vulling voor de hapjes Hulpmiddelen Oven Voorbereiding - Leg de plakjes bladerdeeg naast elkaar neer zodat ze kunnen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 20 personen 10 plakjes bladerdeeg - 150 gr mozzarella - 3 eetl pijnboompitten - 5 gedroogde tomaten op olie (uitgelekt) - 1 eetl rode pesto - eidooier[...]
Bron: smulweb.nlBij een kerst menu hoort een amuse. Ik ben dol op carpaccio, maar eerlijk is eerlijk als je een grote groep te eten krijgt is dat best prijzig. Met deze amuse[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nl