Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 34 recepten
voor 4 personen De vis: 700 gr verse kabeljauw filet ¾ el olijfolie Flinke hand broodkruim ½ el knoflookpoeder Zeezout Witte peper De verse[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen De vis: 700 gr verse kabeljauw filet ¾ el olijfolie Flinke hand broodkruim ½ el knoflookpoeder Zeezout Witte peper De verse[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties: 4 150 gr kerstomaatjes 450 gr prei 400 gr visfilet (bijv. kabeljauw of zalm) 1 pakje Conimex Mix voor Mihoen Speciaal 1 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 2 sjalotten 1 teentje knoflook 1 tl verse gemberwortel (geraspt) 1 rode peper (zonder zaadjes) 3 takjes koriander 250 g kabeljauwfilet (in[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g kabeljauwfilet 1 limoen 2 eetlepels rode currypasta (pot à 225 g Thai Kitchen) 5 eetlepels bloem 1 ei (middel groot) 1 eetlepel[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 zak snijbonen ((400 g), steelaanzet verwijderd) 1 citroen (schoongeboend) 6 el olijfolie extra vierge 1 zakje amandelen (dry roasted (125[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Voor het deeg: 350 g zelfrijzend bakmeel 25 g boter 1 ei 200 ml melk Voor de vulling: 250 g kabeljauwfilet (in stukken) 1 prei (in stukken)[...]
Bron: ah.nlIedereen heeft momenteel de mond vol over de hondshaai, vorige week verkozen tot vis van het jaar door VLAM. Welnu, ik ga in mijn eentje een pleidooi houden[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.bevoor 4 personen 450 gr kabeljauwfilet 2 eetlepels vissaus 2 rode Thaise chilipepers of rode-currypasta (pas op heet) 2 teentjes knoflook, geperst 10[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen - tilapia-, kabeljauw- of makreelfilet (vers of diepvries) - pakje boemboe Pepesan (Go-Tan) - bladerdeeg - sambal pepesan of sambal pedis (of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de vulling: 6-7 sjalotjes - 2 teentjes knoflook - 2-3 eetlepels olijf- of zonnebloemolie - 1/8 liter vis- of kippenbouillon (van tablet[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 225 g gekookte garnalen 175 g witte visfilet (kabeljauw, wijting of tong) 4 el olijfolie 3 el fijngesneden koriander, wat toefjes voor de[...]
Bron: smulweb.nl