Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Geroosterde mini Bindsla met Eiersalade Van het een komt het ander. Onlangs waren we op Ibiza en lunchten bij Casa Jondal aan de gelijknamige Cala. Hier wordt[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlWatermeloen, Feta, Pistache zomers en fris Mevrouw Sigi en ik gaan wanneer we maar kunnen strandwaarts; onze pipokar slash buitenhuis staat daar gedurende het[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlKlassieke Niçoise Ok, een open deur, maar een Klassieke Salade Niçoise moet je doen denken aan Nice, aan de de Côte d'Azur en de Provence. Aan de zon, de[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlPasta met Tomaten-Roomsaus, met Spekjes. Supersnel en eenvoudig. Na alle overdaad met Kerst en Oud en Nieuw gaan we back to basics. Gewoon even lekker een snel[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlGarnalencocktail Ik weet niet hoe het bij u is, maar in onze familie doen wij jaarlijks een 'Familie-weekend'. Ik hou er van, steeds meer ook trouwens. Er zijn[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlMinestrone Mevrouw Sigi heeft vanavond de lekkerste Minestrone-soep ooit gegeten. Toen ik 'soep' als antwoord gaf op de vraag der vragen, 'wat eten we[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlHet oudste meisje Sigi, inmiddels niet meer thuiswonend, deed laatst een rondje supermarkt met Dikke. Gezellig sowieso, en voor haar een buitenkansje om haar[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlDikke is een omnivoor in de meest complete en uitgebreidst denkbare vorm. Onlangs heb ik dankzij mr. Chen, Kippenvoetjes en Runderzenen aan mijn eetervaringen[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlDikke kookt vanavond vega. Niet -nistisch, maar gewoon zonder dat er vlees aan te pas komt. In Huize Sigi eten we vaker geen vlees, vaak onbewust, maar nu[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlSnelle Curry met grote Garnalen en Sugar Snaps Een nieuw vastigheidje in de Week van Sigi is de woensdagse lunch bij Saravana Bhavan. Op een vrij kansloze[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlNasi Goreng is Gebakken Rijst. En rijst bakken kan alleen met gare, afgekoelde rijst. Dus breng water aan de kook en kook uw rijst. Afkoelen gaat goed in een[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlMijn grote vriend Ricardo verwent me altijd met allerlei 'goodies' als we weer huiswaarts keren na een verblijf in zijn Borgo. Dit keer zat er een potje[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlDeze blog ben ik ooit begonnen om mijn receptjes te bundelen en makkelijk terug te kunnen vinden. En dat werkt prima voor mij. Maar inmiddels heeft Dikke Sigi[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlVroeger haalde opa Sigi, die toen nog geen opa was steevast elke Vrijdag Vis van Urk. Supervers & direkt van een bevriende visser, vaak Sliptong, oftewel[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nl's Weekends zit het gezin Sigi op het strand in ons pipo-huisje. Even 2-3 dagen met de voeten in het zand. Lekker kneuteren op zo'n 30m2. Sinds de ontdekking[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nl