Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Dit weekend voor het eerst in mijn hele food-life Ossobucco gemaakt. En niet op de Milanese manier, waarbij het heerlijke vlees onder een dikke laag[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIk heb vreselijk veel geluk. Ik woon in Zeeland. En ik ben een enorme liefhebber van alles wat uit de zee komt. Da’s boffen want nergens vind je versere[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comToen ik hier een week geleden wilde eten, ging ik voor de Oosterscheldekreeft. Het menu, in 3, 4 of 5 gangen is bij elk aangesloten restaurant dezelfde prijs.[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comWij kwamen hier min of meer toevallig terecht. Omdat het aardig weer was, konden we plaatsnemen op het overdekte terras. Gelukkig maar, want binnen ziet het er[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comWaarom ik dit knus-gezellige tearoompje nooit eerder ontdekt heb, is me een volslagen raadsel. Het is hier helemaal top! Heerlijke zelfgebakken taarten, scones[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comOnze eerste kennismaking met dit hotel-restaurant was helemaal geen slechte! We werden uiterst vriendelijk te woord gestaan en er werd duidelijk moeite gedaan[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comDe website, de inrichting, de beschrijving van de gerechten: uit alles blijkt de pretentie een modern, trendy eetgelegenheid te willen zijn. Wij waren dan ook[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comNa ons laatste bezoek in september vorig jaar, hadden we hoge verwachtingen. Jammer dat met name de keukenbrigade dit keer behoorlijk wat steken liet vallen.[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIk geef toe: het is al weer even geleden, maar ik wil u graag toch nog even laten meegenieten van onze lunch bij De Librije in Zwolle. Het werd niet alleen[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comNigella Lawson was enkele jaren geleden “hot” in Engeland. Momenteel is ze uitgegroeid tot een bekende tv-persoonlijkheid en schrijfster. Ze[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comToegegeven, ons gezelschapje van 5 man waarmee we die zaterdagavond De Gespleten Arent binnentraden, is op culinair gebied behoorlijk verwend. En toch worden[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comDit boek is een verzameling artikelen die eerder gepubliceerd werden in de kookrubriek van Vrij Nederland. In elk artikel wordt uitgebreid ingegaan op de[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comVoor iedereen die altijd op zoek is naar bijzondere hebbedingetjes op culinair gebied is dit hét adres. Bij de Zeeuwse Hemel is het heerlijk koffie of thee[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comEen (kook)boek naar mijn hart!!! Geschreven door één van Engeland’s bekendste foodwriters. Slater probeert de lezer niet in een culinair keurslijf te[...]
Bron: eetplezier.blogspot.com07.30 uur. Wakker worden met de wekkerradio. Mijn slaperige hoofd vangt de woorden wijn en sterrenrestaurants op. Huh?? Vrijwel meteen zetten mijn oren zich op[...]
Bron: eetplezier.blogspot.com