Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 62 recepten
Wat was dit een mooie dag om de verjaardag van oudste te vieren! Hij was in november al 11 geworden maar we hadden het partijtje uitgesteld. We wilden er echt[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlIedereen die op dieet is, klik dit weg! Snel! Krenten met specerijen en suiker, in een bladerdeegjasje, en dan besmeerd met een stiltonboter waar Pedro Ximénez[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlMacarons vind je in alle kleuren en smaken en ik vind ze heel lekker. Ze moeten aan de buitenkant lichtjes krokant zijn en vanbinnen toch nog zacht. Ik durf ze[...]
Bron: creaymme.blogspot.comEen trifle is toch een feestje op je bord? Het gerecht komt oorspronkelijk uit de Engelse keuken. In traditionele recepten vind je onderop een laag cake,[...]
Bron: oerspronkelijk.blogspot.nlDe eindejaarsperiode zorgt steeds weer voor die 'cosy' romantische sfeer. kerstliedjes, de boom, de ballen, de slingers, de lichtjes en veel rode, groene en[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beEnglish-language translation below Mijn eerst kennismaking met 'EasiYo' was in Engeland. Tijdens een verblijf bij onze vrienden in West-Malling toonde John ons[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beWij eten graag zoveel mogelijk (of moet ik zeggen zo vaak mogelijk) seizoen- en streekproducten. Dat betekent dat wij in de maand december voornamelijk eten:[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlEen verdiepingentaart: altijd al willen maken, maar nog nooit geprobeerd. Voor de gelegenheid ben ik aan de slag gegaan met het in elkaar steken van een[...]
Bron: bakedlouies.blogspot.com* Ingrediënten 1 sinaasappel 250 gr sinaasappelschil ( gekonfijt) 350 gr bloem 200 gr witte basterdsuiker 225 ge koude boter 250 gr amandelspijs 200 gr[...]
Bron: mijn-keuken.blogspot.nlEen dessertje zoals ik ze graag heb: een lust voor het oog en voor de smaakpapillen! Het vergt wel wat werk en tijd, maar dat heb je er toch graag voor over[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be*Ingrediënten 120 gram zelfrijzend bakmeel 140 gram fijne kristalsuiker 100 gram roomboter 40 gram roomboter (op kamertemperatuur) 125 ml melk 1,2 dl melk 1 ei[...]
Bron: mijn-keuken.blogspot.nlIk heb het op mijn blog al vaker gehad over mijn loop- en kookmateke uit Olen, een echt patéke. Als ze iets doet, is 't altijd in XL-uitvoering: lopen (ze liep[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIk vond het recept van "pomegranate white wine panna cotta" op de blog van Pastry Affair en het sprak mij meteen aan. Maar toen bedacht ik dat ik al een panna[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beVroeger kopieerde ik meestal een recept klakkeloos, terwijl ik nu alsmaar vaker een eigen twist eraan geef of verschillende recepten met mekaar mix en match.[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEr zijn zo van die smaakcombinaties die een bom geven. Peer en chocolade is zo'n duo. Denk maar aan de traditionele Poire Belle Hélène... Nu, als je die bom[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beLet op: zie je geen afbeeldingen? Dan heb je een adblocker aanstaan en toont deze blogpost niet goed! Hoi allemaal! Vandaag blog ik eens over een ander maaltje[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlFeestelijk, lichter dan klassieke tiramisu en bovenal verrukkelijk. Het kan zijn dat ik niet helemaal objectief ben over dit dessert. Dat heeft dan[...]
Bron: desmaakvandille.blogspot.nl