Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
Dit appeltje kwam ik tegen op Pinterest. Ik heb mijn eigen recept voor appeltaartdeeg erop los gelaten. En het ziet er leuk uit, maar het is wel een[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlNog een bananencake? Hadden we er daar al niet genoeg van? Eh nee dus… Cake blijft gewoon de beste manier om die bruine, overgebleven bananen op te maken[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlJazeker, er zijn genoeg recepten voor appeltaart te vinden, maar dit is mijn basisrecept en als het niet voor jullie is, dan op z’n minst voor mezelf. J[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEen toetje naar mijn hart: chic genoeg voor een etentje, maar tegelijkertijd simpel en helemaal van tevoren voor te bereiden. Eigenlijk gaat het vooral om de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlAch, wat was het etymologisch gegraaf weer leuk dit keer. Deze moet ik even met jullie delen, hoor. Het gaat om het toetje Knickerbocker Glory. Of nou ja,[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVan de klassieke puddingen is dit zeker wel een persoonlijke favoriet! Maar hij is niet voor kinderen bedoeld. Er zit namelijk een zeer stevig glas drank[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEn..... we zijn al weer zes jaar verder! Vandaag vier ik mijn blogverjaardag maar weer eens. Met taart natuurlijk. Eentje die je beslist eens moet maken. Deze[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEen van de eerste recepten op dit blog was crumble. Maar ook in de wereld van crumbles is er sprake van voortschrijdend inzicht. Tegenwoordig wil ik dikke,[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlrommelig, maar lekker De eerste rabarberrecepten van het jaar kwamen al weken geleden voorbij op het internet, maar op de rabarber uit eigen tuin was het nog[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlAchter onze vijver staan twee rabarberplanten. Het is een ideale plek voor het mooie, grote blad, want het hangt zo mooi over het water heen. En wie de plant[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDie bara brith van laatst? Laat maar zitten; ik heb al weer iets veel beters, hoewel het recept sterk leunt op die cake uit Wales. Ook in deze cake (of is het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlde laatste hand wordt er aan gelegd... In een bak invriezen kan ook hoor (met aardbeiensaus erdoor?!), maar in bevroren toestand is het net even te hard om[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlZozo… even niet opletten en je bent vijf jaar verder. Met 537 recepten. Driewerf ¹ hoera voor Eerst Koken, want het blog viert deze week zijn[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHet is nu natuurlijk nog helemaal aardbeientijd, maar je kunt hier ook ander fruit op los laten. De cake is erg rijk en haast romig door de crème fraiche die[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHee hallo, Ik weet nou nog steeds niet hoe die fucking scanner werkt, dus dat wordt typen. Hier dan Het Recept: Cashew merengue (Voor 8 tot 10 personen) De[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlNog nooit gemaakt zo'n worteltjescake. Nu dus wel. De olie maakt 'm sponzig, sappig, hij is erg lekker. Een toppertje voor bij de high tea! Stel je gaf een[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEen fris en chic taartje dat eigenlijk erg simpel is, maar toch overkomt alsof je je enorm hebt uitgesloofd. Zeker als je het nog uitbouwt met wat[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl