Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
* Ingrediënten (porties: 12) a- Bodem 190 gr bloem 160 gr zachte boter 50 gr poedersuiker b- Vulling 175 gr witte chocolade 225 gr mascarpone 1 theelepel[...]
Bron: mijn-keuken.blogspot.nlBij de verdeling voor de foodblogswap voor maart mocht ik iets kiezen van ' Bakverhalen '. Angelique wou als kind, later haar eigen patisserie hebben. Met haar[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beEen taart die al langer in mijn repertoire staat, maar blijkbaar om een bepaalde reden nog niet op mijn blog is verschenen. En net zoals vaak: eenvoudig maar[...]
Bron: donnacaramella.blogspot.beEen nieuwe week, een nieuwe uitdaging uit het boek 'De perfecte man in de keuken'. Deze keer heb ik gekozen voor een zoet gerecht, namelijk de cake met haver,[...]
Bron: cupjesencakejes.blogspot.nlDit is een lekkere winterclafoutis, een zoete ‘ovenomelet’, noem ik het altijd maar, een heerlijk dessert na een (lichte) maaltijd, of als[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlBenodigdheden: 3 eieren 2 peren 130 gr suiker 160 gr volkoren speltbloem 100 gr olijfolie 4 el geraspte gember Verwarm de oven voor op 180° C. Snij de[...]
Bron: kokenmetmireille.blogspot.beNog 7 nachtjes slapen en dan is het zover.... Sinds ik het gezonder bakken van lekkere dingen heb ontdekt, zo'n 4 weken geleden pas, maak ik zeker vijf keer[...]
Bron: de-appelboom.blogspot.nlEen eenvoudig maar spectaculair nagerecht! Voor 2 vreetzakken en een foute avond... Ingrediënten: 1 blik peer (hou een 2de voor de zekerheid achter de hand)[...]
Bron: ikzitop.blogspot.nlBij de verdeling voor de foodblogswap voor maart mocht ik iets kiezen van ' Bakverhalen '. Angelique wou als kind, later haar eigen patisserie hebben. Met haar[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beMijn ouders namen ons gisteren mee voor een heerlijk diner bij brasserie Geesje in Kortenhoef om hun trouwdag te vieren. Een aanrader: aangename[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlWe hebben nog heel veel peren van onze eigen boom, een prachtige oude boom, helaas weten we niet welk ras het is. Je kunt ze als stoofpeer gebruiken maar als[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlBenodigdheden: 3 eieren 2 peren 130 gr suiker 160 gr volkoren speltbloem 100 gr olijfolie 4 el geraspte gember Verwarm de oven voor op 180° C. Snij de[...]
Bron: kokenmetmireille.blogspot.be