Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
voor 4 personen 3 sjalotjes - 2 teentjes knoflook - 250 gram kastanje champignons - 250 gram oesterzwammen - 2 eetlepels olijfolie - zout, peper - 3 eieren -[...]
Bron: smulweb.nlVandaag weer een klusdag! De nieuwe tegelvloer in de keuken. Mijn vader arriveerde rond de klok van 08.15 uur met pruimen uit de tuin van hun Belgische[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlDoor een heel goed pompoen-seizoen zitten we met een aardige voorraad pompoenen. Met een beetje creativiteit kun je pompoen verwerken in heel veel gerechten.[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frAl eerder plaatste ik een recept voor hartige cake. Door te variëren met ingrediënten maak je met dit recept telkens weer een andere cake. Deze keer een[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frIn Frankrijk kom je de hartige cake vaak tegen op de menukaart en in kookboeken. In Nederland is dit gerecht minder bekend, en dat is eigenlijk wel jammer. Het[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frIngrediënten 8 plakjes gerookt ontbijtspek (pakje 150 g) 3 el olijfolie 1 sjalot (gesnipperd) 150 ml droge witte wijn 300 g kabeljauwhaasjes (in 4[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 ei 1 sjalot 500 g witte asperges 4 plakjes roomboterbladerdeeg (pak 10 plakjes, diepvries, ontdooid) 25 g boter 50 ml Martini extra dry[...]
Bron: ah.nlVoorlopig is het einde van de pompoenvoorraad nog niet in zicht, dus we blijven jullie nog even lastigvallen met pompoenrecepten. Zo'n oneindige voorraad[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frKippenlever Parfait Een smeerseltje wat niet misstaat bij een kaasplankje, lunch of tapas/pasti Veelzijdig en lekker. Ingredienten 300 gram boter (zachte) 2[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlKippenlever Parfait Een smeerseltje wat niet misstaat bij een kaasplankje, lunch of tapas/pasti Veelzijdig en lekker. Ingredienten 300 gram boter (zachte) 2[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlEen weekje verlof kan goed doen. Maar ik moet eerlijk zijn, het zat een beetje overvol... We begonnen met een dagje kookworkshop. Meer dan 25[...]
Bron: proevenopzondag.blogspot.nlvoor 6 personen 1000 g runderstaartstuk (het liefst de punt) 12 sjalotjes ontveld 2 dl runderfond 1 dl rode port 4 takjes tijm, geplukt en gehakt 12 nieuwe[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 2 elstar appels 5 gr vanillesuiker 1 limoen (sap van) of het sap van een halve citroen 2 tl pernod ½ koffielepel kervel, fijn[...]
Bron: allrecipes.nl-Voor 1 cake. -1sjalot. -1tl.boter. -1tl.olijfolie. -200gram restjesvlees van de bressekip. -peper en zout. -1tl.ontritste citroentijm. -3eieren. -150gram[...]
Bron: smulweb.nl-Voor 1 cake. -1sjalot. -1tl.boter. -1tl.olijfolie. -200gram restjesvlees van de bressekip. -peper en zout. -1tl.ontritste citroentijm. -3eieren. -150gram[...]
Bron: smulweb.nl