Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 27 recepten
Ik had een leuk nieuw speeltje binnengekregen: de deegroller van Joseph-Joseph, waarmee je heel precies en makkelijk deeg op diverse diktes kunt uitrollen (2,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comOok weer zo'n heerlijke koek die je het beste een dag van te voren kunt maken. Recept uit de Banketbakker van Cees Holtkamp. Het grote verschil met[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comDit is al een heel oud recept, ik heb het gekregen van een tante die nu al zo'n 30 jaar in Australië woont. Het is heel simpel, maar ook heel lekker. De koek[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comP en B zijn rond dit weekend jarig, dus 2 lekkere dingen gemaakt voor bij de koffie/thee: Kersencake 1 l pot kersen zonder pit, 4 eieren, 200 gram zachte[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com200 gram boter, 200 gram lichtbruine basterdsuiker, 1 el koekkruiden, 1 snufje nootmuskaat, 1 tl cacao, 1 el melk, 4 eieren, 225 gram zelfrijzend bakmeel[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comeen heerlijke smeuïge cake. 110 gram boter (kamertemperatuur), 150 gram suiker, 3 eieren, 90 gram gemalen amandelen, 40 gram zelfrijzend bakmeel, zaadjes van[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen heel makkelijk recept, alleen een beetje roeren, over vormpjes verdelen en even bakken. Ze waren op voordat ik een foto kon maken. Supersappige cakejes.[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen heerlijke warme appeltaart. 225 gram bloem, snufje zout, 1 el fijn poedersuiker, 1 eierdooier, 150 gram boter (in blokjes), 2 el koud water; vulling: 900[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comHeerlijk gevulde speculaas, niet zo zoet als wanneer je het koopt. Alleen was het op voor er een foto gemaakt was (gewoon vergeten dus). Deeg: 250 gram bloem 1[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen heerlijke, bavarois-achtige pudding uit een oude Tip (december 1984). 5 blaadjes witte gelatine, 250 ml melk, 1/2 vanillestokje, 2 eieren, 4 el suiker,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comUit het appeltaartboek van Janneke Philippi. Lekker, maar niet echt heel speciaal (eigenlijk gewoon cakedeeg waar je appelschuifjes in duwt die omgeschept zijn[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com100 gram gesmolten boter, 200 gram gemalen amandelen, 200 gram zelfrijzend bakmeel, 200 gram fijne kristalsuiker, 2 eieren, 50 ml melk Verwarm de oven voor op[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comLeuke foto he? gemaakt met het nieuwe toestel van B. snel receptje uit Desserts voor elk seizoen (Wiebe Andringa, 1988) 4 dl vruchtenyoghurt, 1 dl[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen heerlijke taart, je vindt het recept hier op het blog van Caroline. Daar heet de taart aardbei-kaneeltaart, maar ook met 2 theelepels kaneel vonden wij[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comNog maar een keertje deze heerlijke taart/cake gemaakt. Het was weer smullen! Dit is echt een aanrader als je eens teveel aardbeien gekocht hebt (volgend jaar[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comSuper luchtige cake uit het leuke boekje: Haal meer uit kast. Ik vind dit boekje een aanrader omdat iedereen wel dingen in de voorraadkast/vriezer heeft[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comZondagmiddag 24 januari ook nog appelbollen gemaakt. Heel basic: bladerdeeg ontdooien, appeltjes schillen en klokhuis eruit halen, daarin mengsel stoppen van[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgebakken op 17 maart Altijd lekker om te maken als de bananen er niet zo mooi meer uitzien! 300 gram bloem, 2,5 ml baking soda, 200 gr witte suiker, 1 ei, 5[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comSamen met T. een hartige cake gemaakt (ja, we moeten de oven toch uitgebreid testen!), weer in de kleine oven, dat werkt heel fijn. De oven is 40 cm, dus er[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com