Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 55 recepten
Suikerbrood staat eigenlijk hoog op de lijst van zaken die ik best wil eten, maar niet mag. Nou ja, ik MAG het wel, maar ik weet wel beter… Want op een[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlAlleen even een foto tussendoor: ik ben een sukkel in het maken van knap gebak, maar vond deze toch wel aardig. Mijn meiden zijn afgelopen week drie geworden[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEn op een dag zat ik opeens aan gebakken banaan te denken. Sinds ik mijn eigen boontjes dop, ben ik nooit meer naar een Chinees (afhaal)restaurant gegaan en[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDe weespermop… zo simpel, maar tegelijkertijd zo lekker: een knapperig suikerkorstje van buiten en zacht spijs van binnen. Meer dan amandelen, suiker en[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHet is nu natuurlijk nog helemaal aardbeientijd, maar je kunt hier ook ander fruit op los laten. De cake is erg rijk en haast romig door de crème fraiche die[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlZozo… even niet opletten en je bent vijf jaar verder. Met 537 recepten. Driewerf ¹ hoera voor Eerst Koken, want het blog viert deze week zijn[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlWat heeft u deze zomer allemaal vanuit verre landen meegesleept naar huis? Zat er nog iets bruikbaars bij, of had u eenmaal thuis geen idee meer wat ermee[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHet is nu natuurlijk nog helemaal aardbeientijd, maar je kunt hier ook ander fruit op los laten. De cake is erg rijk en haast romig door de crème fraiche die[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlWeet je nog hoe je als kind bang kon zijn in je eigen bed? Bang voor draken, enge schaduwen die draken hadden kunnen zijn, of draken onder het bed? Of anders[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlAchter onze vijver staan twee rabarberplanten. Het is een ideale plek voor het mooie, grote blad, want het hangt zo mooi over het water heen. En wie de plant[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIedereen die op dieet is, klik dit weg! Snel! Krenten met specerijen en suiker, in een bladerdeegjasje, en dan besmeerd met een stiltonboter waar Pedro Ximénez[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVan die dingen die kinderen zeggen in gezelschap, maar waarvan je liever hebt dat ze dat alleen thuis zeggen. Zo vroeg Kleine Chef toen hij al ruim vier was in[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlNog nooit gemaakt zo'n worteltjescake. Nu dus wel. De olie maakt 'm sponzig, sappig, hij is erg lekker. Een toppertje voor bij de high tea! Stel je gaf een[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDochter Zus mocht met de trein mee naar de Turkse winkel (die we gemakshalve zo noemen, maar volgens mij is de eigenaar een Egyptenaar) in de grote stad. Ze[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVerwarm 200 gram pure chocolade au bain marie en onder voortdurend roeren tot alles gesmolten is. Het mag absoluut niet koken! Haal de schaal van het vuur af[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIn totaal zette ik anderhalve kilo groente op tafel. Ik hield mijn hart vast, maar ik kwam met een sterk wapen: gorgonzolasaus. Mijn kinderen worden daar[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlCake eigenlijk he? Het is geen brood. Maar dankzij de Amerikaanse oorsprong (banana bread) hebben we het nu eenmaal vaak over een brood. Nu had ik al een[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEr zijn naar mijn schatting zeker 200 foodbloggers in Nederland, en sinds kort delen we een maandelijkse Foodblogswap, waarbij iedereen een ander blog krijgt[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlAch ja, Parijs. Het was onderhoudend hoor, zo’n weekendje weg, maar echt overweldigend wilde het maar niet worden. Om te beginnen waren er, behalve ons,[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl